Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Crematorium

Crematoria

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Kiest u bij het afscheid van uw dierbare voor een crematie, dan is het prettig om een crematorium te vinden die bij uw wensen past. Wij verzorgen de gehele crematie in het crematorium regio van uw wens, en zijn uw steun tijdens de uitvaart. We zorgen voor een stijlvolle locatie en ceremonie, waar voldoende ruimte is de wensen van de overledene en voor de wijze waarop u en uw naasten de crematie willen vormgeven. De kosten houden we laag en inzichtelijk, zodat u vanaf het begin weet waar u aan toe bent. Een crematie in de buurt? Neem telefonisch contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Crematorium kiezen

Een crematorium kiezen is een eerste stap in het afscheid van uw dierbare. Neem contact met ons op voor een crematie en alle opties in heel Nederland. Wij helpen u met het organiseren van de crematie op een stijlvolle afscheidslocatie. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we alle mogelijkheden voor het afscheid bij een crematorium in Nederland. Daarbij houden we altijd rekening met uw wensen en het beschikbare budget. We vinden het belangrijk dat het regelen van de crematie zorgeloos verloopt voor alle betrokkenen en dat u en uw dierbaren kunnen terugkijken op een mooi en passend afscheid.

Crematoria in heel Nederland

Na het kiezen voor een crematorium in Nederland verzorgen wij de complete crematie. Het eerste contact verloopt via een telefonische kennismaking. U krijgt alle ruimte om vragen te stellen en eventuele onduidelijkheden te bespreken. Samen lopen we het afscheid door en bespreken samen met u de keuzes voor de ceremonie, de condoleance, de wensen van de overledene en de sfeer tijdens het afscheid.

Kosten voor crematorium Nederland

De kosten voor een afscheid in crematorium Nederland zijn altijd helder. Wij bieden crematiepakketten, waarbij alle belangrijke zaken inbegrepen zijn. De prijs van de crematie is meteen duidelijk, zodat u zich achteraf geen zorgen hoeft te maken over de totale kosten. Wanneer u iets extra’s wilt toevoegen aan de crematie of het afscheid nog persoonlijker wilt maken, is dat uiteraard ook mogelijk.

Wilt u een crematie regelen in een crematorium in uw regio? Bekijk hieronder de mogelijkheden. Wij 24/7 telefonisch bereikbaar om de crematie te verzorgen en uw vragen te beantwoorden

Vind crematorium in de buurt

Nederland

U zoekt binnen Nederland

Toon meer

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 979,00 bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy