Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Uitvaart regelen

De uitvaart regelen… dat is een van de eerste dingen die na een overlijden van een dierbare gedaan zal moeten worden. Maar dat valt niet altijd mee. Het verdriet combineren met praktische zaken voelt vaak niet goed. Toch leert de ervaring dat als het goed gebeurt een uitvaart regelen ook kan helpen bij het verwerken van het verdriet. Bij Crematorium24 kunt u ervan op aan dat u professioneel én persoonlijk begeleid zal worden. Uw wensen, van nabestaanden en/of overledene, zullen we samen met u omzetten in een compleet verzorgde uitvaart. Vooraf weet u wat u kunt verwachten, niet alleen wat we precies voor u gaan doen, maar ook welke kosten daarmee gemoeid zijn. De uitvaart voeren we zo voor u uit, als we met u besproken hebben. Wat blijft is een herinnering aan een warme, stijlvolle uitvaart, zonder onverwachte extra kosten achteraf.

Een uitvaart regelen? Vul vrijblijvend ons intakeformulier in. En we nemen contact met u op.

Alles is bespreekbaar, (bijna) alles is uitvoerbaar. Crematorium24 is 24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14 of via info@crematorium24.nl

Uitvaart regelen, wat komt er allemaal bij kijken?

Op zo’n verdrietig moment een uitvaart regelen, kost minder stress als uw uitvaartverzorger van Crematorium24 u helpt met een aantal zaken. Want er komt heel wat bij kijken. Eerst zal de overledene verzorgd worden; dat kunt u zelf doen, maar we kunnen het u ook (deels) uit handen nemen. Er zal een keuze gemaakt moeten worden of uw dierbare thuis opgebaard gaat worden, of in ons uitvaartcentrum of op een door u gekozen locatie. De keuze voor een kist, als u liever een andere wilt dan de standaardkist die meestal gekozen wordt. Kijk eventueel op www.uitvaartkistwinkel.nl. De keuze voor het crematorium of de begraafplaats. Of u een aula wilt reserveren voor een plechtigheid of liever thuis of elders in intieme kring een afscheid wilt organiseren. Rouwbezoeken, rouwbloemen, rouwkaarten. Allemaal mogelijkheden en dus allemaal keuzes die gemaakt moeten worden. De ervaring en de persoonlijke benadering van Crematorium24 ondersteunen u hierbij. De kosten van al die keuzes zullen vooraf duidelijk zijn.

(Vooraf) een uitvaart regelen?

Nadenken over een uitvaart regelen doen mensen doorgaans liever niet, maar het kan voor nabestaanden wel heel prettig zijn als uw voorkeuren op dit gebied al duidelijk zijn. Of als u graag een beetje regie over uw eigen uitvaart hebt, dan kunt u via ons intakeformulier uw voorkeuren alvast aangeven. Natuurlijk kunt u dit formulier ook gebruiken als een overlijden van een naaste al heeft plaatsgevonden en u direct wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. Crematorium24 is dag en nacht bereikbaar. Vul onderstaand formulier in en we denken met u mee. U kunt natuurlijk ook bellen (085) 016 06 14 of mailen info@crematorium24.nl, maar met dit formulier kunt u alvast de eerste gegevens doorgeven die nodig zijn om een uitvaart te regelen.