Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Klacht Melden

Klacht Melden

Wij nemen uw klacht zeer serieus en zullen altijd binnen 14 dagen contact met u opnemen.

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wij zetten ons met zeer betrokken medewerkers, dag en nacht in om voor nabestaanden de beste dienstverlening te verzorgen.

Heeft u een klacht over onze dienstverlening?

Indien u echter niet (geheel) tevreden bent over onze dienstverlening dan vernemen wij dat graag van u. Wij nemen uw klacht zeer serieus en zullen altijd binnen 14 dagen contact met u opnemen om tot een passende oplossing te komen. U kunt uw klacht per mail richten aan klacht@uitvaart24.nl. Ook kunt u ons klachtenformulier invullen op uitvaart24.nl.

Vermeldt in uw klacht duidelijk om wie het gaat en waar u niet tevreden over bent. Indien u een klacht heeft over een lopende uitvaart, dan verzoeken wij u om (direct) telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen met 085 01 6 0614 , zodat wij direct tot een oplossing kunnen komen.

  Ervaringen met Crematorium24

  Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

  Zoals we het wensten!
  Leo Wolters, 2023

  Overlijden melden?

  085 01 6 0614 wendy