crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Aalten / Crematorium Aalten
Aalten

Crematorium Aalten

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Aalten: persoonlijk, betrokken en dichtbij

Midden in het prachtige landschap van Aalten en verscholen tussen de berkenbomen, ligt Crematorium Aalten. Hier vindt u niet alleen serene rust en een natuurlijk uitstraling, maar ook een sfeervol gebouw. Bij het kleinschalige crematorium in de provincie Gelderland kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en alle tijd en ruimte voor een passend afscheid van uw overleden dierbare.

Crematie in Crematorium Aalten

In het sfeervolle crematorium in de gemeente Aalten staan de wensen van de nabestaanden centraal. In het uitvaartcentrum doen ze er alles aan om die wensen te realiseren. Het crematorium beschikt over twee sfeervolle zalen voor zowel grote als kleine gezelschappen. De grote aula is licht en ruim opgezet en biedt zitplekken aan voor 225 belangstellenden. De ruimte Nova Natura is een kleine aula, waar plek is voor 25 personen. In de belangstellenden ruimte is nog plek voor 75 personen om de dienst te volgen met beeld en geluid. Er zijn in het totaal drie 24-uurs kamers en er is een familiekamer waar naasten zich in alle rust terug kunnen trekken.

Na afloop van de dienst is er ruimte om na te spreken in de sfeervol ingerichte koffiekamer. Met een brede blik over het mooie landschap in de Achterhoek, biedt het gelegenheid om herinneringen op te halen of met elkaar te proosten op het leven van uw overleden dierbare.

Mogelijkheden voor asbestemming bij Crematorium Aalten

Na afloop van de crematie bewaart Crematorium Aalten de as 30 dagen. Daarna mag u als nabestaande kiezen wat u met de as doet. Het crematorium in Aalten biedt verschillende mogelijkheden wat betreft asbestemming. Op asbestemmingsterrein De Akker kunt u uw dierbare herdenken, bijvoorbeeld op de Groene Weide, het Heide Veld in de basalturnen en de grote zwerfkeien. Overal is plek voor uw overleden dierbare.

Crematie regelen bij Crematorium Aalten

Voor een afscheid met een persoonlijke benadering, bent u bij GUV Crematorium Aalten aan Romienendiek 2A in Aalten aan het juiste adres. Het crematorium ligt in de buurt van de plaatsen Dinxperlo, De Heurne en Bredevoort. Daarbij heeft dit crematorium geen winstoogmerk. Daarom wordt er volop aandacht besteed aan nabestaanden en details en werken ze met lage tarieven.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u een overlijden te melden? Neem dan contact met ons op. Daarvoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij helpen u de crematie in Aalten zo te regelen dat u er een mooie en blijvende herinnering aan overhoudt.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematorium24.nl

Adresgegevens

Crematorium Aalten

Romienendiek 2A
7122 PA Aalten

Routebeschrijving
In het mooie Aaltense landschap ligt Crematorium Aalten verscholen tussen de berkenbomen.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy