crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Assen / Crematorium Assen
Assen

Crematorium Assen

Afbeeldingen van oude gebouwen

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Assen

In het rouwcentrum & crematorium in Assen is de natuur dichtbij. Zowel buiten als binnen. Tot in de tapijten en aan de wanden zijn de takken van de bomen verbeeld. Met de kleurrijke meubelen vormt het een fris, warm geheel. De twee prachtige aula’s hebben elk hun eigen sfeer. De Berkenzaal van het crematorium in Assen beschikt over zo’n 130 zitplaatsen. Dit zijn comfortabele banken en geen losse stoelen, hetgeen de intieme sfeer wat verhoogt. De karakteristieke afbeelding van een berkenbos op de achterwand vormt een mooi decor voor de kist en de eventuele sprekers.

Dienstruimte Crematorium Assen

Sfeervol omgeving voor passend afscheid in crematorium Assen

De Meanderzaal van het crematorium in Assen heeft een meer intiem karakter en biedt aan ongeveer 30 personen een zitplaats. In deze sfeervolle zaal wordt de familie vooraf ontvangen, vindt de plechtigheid plaats en kan naderhand de condoleance plaatsvinden. Een groter gezelschap kan beter in de Berkenzaal terecht. Voor de zeer naaste familie is daarbij een sfeervolle familiekamer beschikbaar in het crematorium in Assen.

Intieme afscheidsruimte

Een uitvaart regelen in Assen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Assen. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Ontvangstruimte Crematorium Assen

Piano- of orgelmuziek in crematorium Assen

Zowel in de Berkenzaal als de Meanderzaal van het crematorium in Assen is een piano beschikbaar. In de grote aula is ook een orgel aanwezig. Om het samenzijn een passende, persoonlijke herdenking aan de overledene te laten zijn, kan muziek een belangrijke bijdrage zijn. Daarnaast kunnen beelden getoond worden, waarmee het leven van de overledene gevierd kan worden. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar. U kunt uw eigen cultuur, religie en rituelen in de beleving van het afscheid verwerken in het crematorium in Assen. Na de plechtigheid kunt u eventueel samen wat consumpties gebruiken. Bekijkt u onze pakketten zodat vooraf duidelijk is wat is inbegrepen en wat niet.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Assen

Vertelt u ons wat een crematie in Assen voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de uitvaart zo te organiseren en de crematie te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminassen.nl

Adresgegevens

Afbeeldingen van oude gebouwen

Crematorium Assen

Boskamp 5
9405 NN Assen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy