crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Apeldoorn / Crematorium Apeldoorn
Apeldoorn

Crematorium Apeldoorn

Afbeelding van een gracht

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium vlakbij Apeldoorn

In de lichte, ruime aula kunnen 125 personen zitten, anderen kunnen staan. Eventueel kan de ontvangsthal bij de ruimte getrokken worden. Met alle recent vernieuwde faciliteiten komt beeld en geluid goed tot zijn recht. Naast deze sfeervolle aula beschikt het crematorium in Apeldoorn ook over een apart paviljoen. In dit bijzondere gebouw met veel ramen en ronde vormen kan met een gezelschap van zo’n 55 personen een uniek afscheid gerealiseerd worden.

Bloemstuk

Muziek, woorden en beelden in crematorium Apeldoorn

Een mooi, passend afscheid wordt vaak begeleid door muziek. Daarbij kunnen sprekers hun herinneringen met u delen en een vaak treffend beeld scheppen van de overledene. Zo is het mogelijk om in het crematorium in Apeldoorn foto’s of bewegende beelden te illustreren. Het leven van een dierbare wordt zo weer voor iedereen helder, waarmee eigenlijk opnieuw een mooie herinnering wordt gerealiseerd. De ervaring leert dat dat helpt bij de verwerking van het verlies.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Apeldoorn?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Apeldoorn. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminapeldoorn.nl

Bloemstuk

Consumpties en condoleances in crematorium Apeldoorn

Na de plechtigheid is er vaak de behoefte om al de opgeroepen emoties met elkaar te delen en na te praten. Bij het crematorium in Apeldoorn is hier alle gelegenheid voor. Niet alleen qua mooie ruimtes, maar ook qua catering. Wat er in het pakket naar uw keuze inbegrepen is, kunt u bij onze pakketten bekijken. U kunt daar altijd het een en ander op aanpassen. Alles is bespreekbaar. Wij helpen u graag om het afscheid in alle facetten vlekkeloos te laten verlopen tegen vooraf duidelijke kosten. Een mooi afscheid in het crematorium in Apeldoorn is ook een mooie blijvende herinnering.

Neem contact op met ons op en we vertellen u alle mogelijkheden van crematorium Apeldoorn

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Apeldoorn zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Adresgegevens

Afbeelding van een gracht

Crematorium Apeldoorn

Engelanderholt 95
7339 BX Apeldoorn

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy