Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Begrafenis Regelen

Begrafenis Regelen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een begrafenis regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 01 6 0614

U heeft al een compleet verzorgde begrafenis geregeld vanaf € 1.999,-

Direct begrafenis regelen

Zodra u een overlijden heeft gemeld dient u een begrafenis te regelen. Het is logisch dat u nog allerlei vragen heeft. Hoe regelt u een begrafenis? Welke keuzes moet ik maken en wat kost een begrafenis? U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen, zodat we alle vragen kunnen beantwoorden. Wij regelen de complete uitvaart en verzorgen de uitvaart van begin tot eind. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we alles alvast door, van rouwkaart tot welk crematorium en van condoleance tot catering. Twijfel niet en bel ons, we staan 24/7 voor u klaar.

Een uitvaart in heel Nederland

Wij kunnen een uitvaart regelen in vrijwel elk crematorium en elke begraafplaats in heel Nederland. Samen met u lopen we alle keuzes door en nemen alle moeilijke taken uit handen. We streven ernaar om de uitvaart zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en u in alles te ontzien. Wij zullen voor de overledene een waardige en stijlvolle uitvaart verzorgen, waarbij altijd aandacht is voor de wensen van u en van de overledene. Heeft u een bijzondere wens of wilt u iets extra’s toevoegen aan het afscheid? Ook daarover denken we met u mee.

Begrafenis tegen lage kosten

Het regelen van een uitvaart kan hoge kosten met zich meebrengen. We zijn eerlijk en transparant over de totale kosten van een uitvaart. Het is mogelijk om voor ieder budget een uitvaart te verzorgen. Bij ons kiest u uit voordelige crematie- of begrafenispakketten, waardoor de prijs voor een uitvaart van het begin transparant is. Wilt u een extra wens toevoegen, dan is het uiteraard ook mogelijk. We bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens het kennismakingsgesprek.
Een uitvaart regelen? Neem contact op met ons via telefoonnummer 085 01 6 0614 .

Uitleg kosten & werkwijze

Wat een begrafenis gaat kosten is altijd afhankelijk van uw keuzes. Juist op een moment vlak na een overlijden zijn die keuzes vaak lastig te maken. Het helpt dan om helder en overzichtelijk de mogelijkheden te zien die er zijn.

U meld ons het overlijden via 085 01 6 0614 of per mail
De overledene wordt opgehaald
De overledene krijgt een laatste verzorging
Wij leveren een uitvaartkist
De overledene blijft tot de uitvaart in de koeling
Wij verzorgen de door u gekozen uitvaart
Geen onverwachte kosten achteraf

Wij kunnen ook een complete crematie verzorgen bij u in de regio.

085 01 6 0614

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy