Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Begrafenis Regelen

Begrafenis Regelen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een begrafenis regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op [telephone]

U heeft al een compleet verzorgde begrafenis geregeld vanaf € 2.399,00

Direct begrafenis regelen

Zodra u een overlijden heeft gemeld dient u een begrafenis te regelen. Het is logisch dat u nog allerlei vragen heeft. Hoe regelt u een begrafenis? Welke keuzes moet ik maken en wat kost een begrafenis? U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen, zodat we alle vragen kunnen beantwoorden. Wij regelen de complete uitvaart en verzorgen de uitvaart van begin tot eind. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we alles alvast door, van rouwkaart tot welk crematorium en van condoleance tot catering. Twijfel niet en bel ons, we staan 24/7 voor u klaar.

Een uitvaart in heel Nederland

Wij kunnen een uitvaart regelen in vrijwel elk crematorium en elke begraafplaats in heel Nederland. Samen met u lopen we alle keuzes door en nemen alle moeilijke taken uit handen. We streven ernaar om de uitvaart zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en u in alles te ontzien. Wij zullen voor de overledene een waardige en stijlvolle uitvaart verzorgen, waarbij altijd aandacht is voor de wensen van u en van de overledene. Heeft u een bijzondere wens of wilt u iets extra’s toevoegen aan het afscheid? Ook daarover denken we met u mee.

Begrafenis tegen lage kosten

Het regelen van een uitvaart kan hoge kosten met zich meebrengen. We zijn eerlijk en transparant over de totale kosten van een uitvaart. Het is mogelijk om voor ieder budget een uitvaart te verzorgen. Bij ons kiest u uit voordelige crematie- of begrafenispakketten, waardoor de prijs voor een uitvaart van het begin transparant is. Wilt u een extra wens toevoegen, dan is het uiteraard ook mogelijk. We bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens het kennismakingsgesprek.
Een uitvaart regelen? Neem contact op met ons via telefoonnummer 085 016 0614 .

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Voor een begrafenis regelen of andere vragen zijn wij 24 uur per dag vrijblijvend bereikbaar. Een begrafenis regelen is heftig. Er moet veel gebeuren terwijl u andere dingen aan uw hoofd heeft. Om die reden nemen wij u mee met alle stappen die genomen worden en ontzorgen u zo veel mogelijk. Contact met ons is vrijblijvend en wij zijn altijd transparant over eventuele kosten. U kunt met alle uitvaartpolissen bij ons terecht. Als u contact met ons opneemt neemt een van onze medewerkers u mee door alle door te nemen stappen. Ook hebben wij een aantal vragen over de overledene. Daarna bespreken wij de mogelijkheden met u en plannen zo mogelijk een bezoek van een van onze uitvaartverzorgers in. Ook kunt u met onze uitvaartverzorgers een telefonisch contactmoment inplannen. Hierin nemen wij alle wensen door en ondersteunen u tijdens en na het regelen van de uitvaart.

Uitleg kosten & werkwijze

Wat een begrafenis gaat kosten is altijd afhankelijk van uw keuzes. Juist op een moment vlak na een overlijden zijn die keuzes vaak lastig te maken. Het helpt dan om helder en overzichtelijk de mogelijkheden te zien die er zijn.

U meld ons het overlijden via 085 016 0614 of per mail
De overledene wordt opgehaald
De overledene krijgt een laatste verzorging
Wij leveren een uitvaartkist
De overledene blijft tot de uitvaart in de koeling
Wij verzorgen de door u gekozen uitvaart
Geen onverwachte kosten achteraf

Heeft u liever contact per mail?

Binnen 24 uur krijgt u reactie. Mocht u meteen geholpen willen worden, bel ons op 085 016 0614 Of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Neem gerust contact op.

085 016 0614

Wij kunnen ook een complete crematie verzorgen bij u in de regio.

085 019 4331

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy