Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Uitvaart verzorger

Uitvaart verzorger

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 2.399,00

Een uitvaart regelen hoeft niet lastig te zijn. Afscheid nemen is al moeilijk genoeg, en dat begrijpen we maar al te goed. Wij zijn jouw uitvaartverzorger in Nederland en denken vanaf het eerste moment met jou mee over de begrafenis of crematie. Zodra je hebt gekozen voor een uitvaartcentrum in Nederland, gaan we voor jou aan de slag om alle zaken voor, tijdens én na de uitvaart te regelen. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, dus aarzel niet en neem contact met ons op. We nemen graag de tijd om al jouw wensen door te nemen.

Uitvaartverzorger in Nederland

Waardig afscheid nemen van jouw dierbare begint bij een uitvaartverzorger waar je op kunt bouwen. Wij nemen jouw zorgen weg en regelen de complete uitvaart in Nederland. Hierdoor kun jij jouw aandacht houden bij dat wat het allerbelangrijkste is: jouw naasten en het verdriet wat je zelf te verwerken krijgt. Wij verzorgen een zorgeloze uitvaart in de omgeving van Nederland, waarbij we alle praktische zaken uit handen nemen. Geen stress, duidelijke communicatie en 100% aandacht voor jouw wensen: Wij zijn de uitvaartondernemer in Nederland die jou vooraf, tijdens en na de uitvaart bijstaat.

Lage kosten en transparantie

Hoe hoog de kosten van een uitvaart zijn, is vooral afhankelijk van de keuzes die je maakt. Maar wat het allerbelangrijkste is: de kosten voor een uitvaart moeten vanaf het eerste moment helder zijn.

Over de kosten van een uitvaart zijn wij zo transparant mogelijk. We bieden vaste pakketten en adviseren over de keuzes die je kunt maken om kosten te besparen. Online zijn de kosten van een uitvaart via ons alvast op een rij gezet. Eventuele bijkomende kosten bespreken we graag tijdens onze telefonische kennismaking.

Wil je hulp bij het regelen van een uitvaart in Nederland? We zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Bel ons op telefoonnummer 085 0160614 om meteen alle mogelijkheden voor de uitvaart door te spreken.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2.399,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen met Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. Klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Lees meer ervaringen
Betrouwbaar, zoals verwacht.
Henny, 2022

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy