crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Alphen aan den Rijn / Crematorium Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn

Crematorium Alphen aan den Rijn

Alphen aan den rijn

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Het crematorium in Alphen aan den Rijn

Een sfeer van rust en gedenken straalt niet alleen uit de lommerrijke omgeving, maar komt ook in alle ruimtes in het crematorium in Alphen aan den Rijn terug. De stijlvolle tinten van het meubilair is in het hele gebouw doorgevoerd. Er is een mooie familiekamer waar een intieme plechtigheid kan plaatsvinden. Daarnaast biedt de aula in het crematorium in Alphen aan den Rijn plek voor een grotere groep belangstellenden; ruim 100 personen kunnen hier een zitplaats vinden, nog zo’n 100 mensen kunnen er staan. Bij zeer grote belangstelling kan dan ook nog uitgeweken worden naar de hal en de familiekamer waar via een tv-scherm niets hoeft worden gemist van de uitvaartplechtigheid.

Bloemstuk

Historie komt samen in crematorium Alphen aan den Rijn

In de ontvangstruimte worden alle genodigden vooraf opgevangen. Dit is ook de ruimte waar na de plechtigheid de condoleances plaatsvinden. Deze ruimte in het crematorium in Alphen aan den Rijn beschikt nog over de historische elementen van de oude aula, waar de nieuwe omheen is gebouwd. Een mooie plek om na te praten over het leven van de overledene. Wat u daarbij aan consumpties zou willen aanbieden, is geheel aan u. Samen met u zouden wij een mooie uitvaart kunnen organiseren in het crematorium in Alphen aan den Rijn. Een plechtigheid ’s avonds behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijkt u wel even in de pakketten en tarieven wat is inbegrepen en wat niet.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Alphen aan den Rijn?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Alphen aan den Rijn. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematorium-alphenaandenrijn.nl

Bloemstuk

Leven in beeld en geluid in crematorium Alphen aan den Rijn

Ook kan er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten voor een audio- of videopresentatie in het crematorium in Alphen aan den Rijn. De ervaring leert dat illustreren van het levensverhaal van de overleden met foto’s of zelfs video’s de nabestaanden kan helpen in deze emotionele periode. Ook passende muziek begeleidt de herinnering aan de overledene zo dat het helend kan werken. Een klein elektronisch orgel is aanwezig, andere live muziek kan ook geregeld worden. Na de plechtigheid is het mogelijk om in het crematorium in Alphen aan den Rijn met een aantal naasten aanwezig te zijn bij het invoeren van de kist in de crematieoven.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Alphen aan den Rijn

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Alphen aan den Rijn zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Adresgegevens

Alphen aan den rijn

Crematorium Alphen aan den Rijn

Verlengde Aarkade 22
2406 LB Alphen aan den Rijn

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy