Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Ervaringen

Ervaringen

Wij vragen elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Nederland een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Wij zijn onderdeel van Uitvaart24
Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023
9.3

189 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98% beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1460 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
Zoals we het wensten!

De begrafenis van mijn vader, was zoals hij dat wilde. Met een geweldige hulp van Thea van Veenschoten. Altijd bereikbaar, snelle acties. Een extra vond ik, dat er heel veel moeite gedaan is om afscheid van mijn vader te kunnen nemen met open kist; wat eerst onmogelijk leek. Ik vond het ondanks overlijden van mijn vader een dag met een gouden randje. We kijken er met voldoening op terug.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
06-01-2023 - Leo Wolters, Spijkenisse
8
Van begin tot eind respectvol

Van het telefoongesprek voorafgaand aan het overlijden, het afhalen van de pverledene en de uitvaart zelf verliepen heel zorgvuldig en respectvol.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
02-01-2023 - J, Amsterdam
10
Zeer professioneel en liefdevol begeleid

Dit was mijn eerste ervaring bij het regelen van een uitvaart. De manier waarop mijn wensen gerespecteerd werden, de wijze waarop alles werd uitgevoerd en de professionele aard van de dienst helpen mij bij het een plek geven van dit moeilijke verlies. Al met al heb ik alleen maar woorden vol lof over hoe Uitvaart24 mij en mijn dierbaren hebben bijgestaan in deze fase van ons leven. Dank!

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
30-12-2022 - Stefan, Spijkenisse
9
Top

Wij hebben in 10 weken tijd 2 ouders verloren en 2x Gertjan als uitvaartverzorger gehad. UItvaart 24 mag blij zijn met zo een goede werknemer, Gertjan heeft beide uitvaarten zeer goed verzorgt en heeft ons veel werk uit handen genomen. Wij kregen ook nog goede tips over zaken die wij wel zelf moesten regelen en dat heeft ons goed geholpen. Wij raden uitvaart24 aan vanwege de professionele houding en daarbij het persoonlijke wat misschien nog wel veel belangrijker is.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
28-12-2022 - Frans, Amsterdam
7
Begin rommelig maar goede afsluiting

Begin gesprek goed Maar toen begon de ellende Kerk was niet mogelijk hier is iets fout gegaan Bloemen afspraak niet nagekomen Maar door deskundig ingrijpen van Maikel fantastisch verzorgde dienst in het verzorgingstehuis van bonnefatius huis Ook regelde hij dat personeel in een boog de laatste afscheid werd genoemd mem

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
27-12-2022 - John, Sendem

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Bij Uitvaart24 weet u vooraf exact waar u aan toe bent en dankzij onze lokale dienstverlening is alles tot in de puntjes verzorgd. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk een respectvol afscheid is.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085 01 6 0614

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 2.499, - bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy