Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Uitvaartondernemer

Uitvaartondernemer

Wij verzorgen de gehele uitvaart op een waardige wijze. U kunt ons dag en nacht bereiken via 085 016 0614

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 2.399,00

Wilt u een beeld krijgen van hoe een uitvaart in het crematorium van Nederland eruit kan zien? Bekijk onze pakketten of bel 085 0160614 of mail naar info@crematorium24.nl, we zijn 24/7 bereikbaar.

Wat kan een uitvaartondernemer in Nederland voor mij betekenen?

Een uitvaartondernemer verzorgd voor u alles achter de schermen. Dat begint bij de eerste overbrenging na het moment van overlijden, maar de uitvaartondernemer verzorgd tevens de rouwkaart, de bloemen en de consumpties die gewenst zijn tijdens de condoleance. Kortom, de uitvaartondernemer in Nederland zorgt ervoor dat alles geregeld is zoals u dat voor ogen heeft.

Als lokale uitvaartondernemer in Nederland zijn wij bekend met de lokale gebruiken en kennen wij alle locaties in en om Nederland. Dankzij deze kennis kunnen wij u ook van dienst zijn als u de uitvaart juist op een bijzondere locatie wenst te houden.

Wat kost een uitvaart via de uitvaartondernemer in Nederland?

Als uitvaartondernemer in Nederland vinden wij het van belang om transparant te zijn over de kosten. Bekijk onze tarieven via onderstaande link

Verzekerd of niet? U kunt een uitvaart regelen via uitvaartondernemer in Nederland!

Als uitvaartondernemer in Nederland kunnen wij voor iedereen, met of zonder verzekering, een uitvaart regelen. In Nederland heeft u altijd de vrijheid om uw eigen uitvaartondernemer te kiezen. U bent dus nooit verplicht om de uitvaartondernemer te accepteren die uw verzekeringsmaatschappij aanbiedt.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af en dient u, in een emotionele periode, veel beslissingen te nemen in een kort tijdsbestek. Het is dat fijn als er een uitvaartondernemer is die u in deze moeilijke periode kan begeleiden. Als uitvaartondernemer in Nederland zijn wij lokaal bekend en daardoor in staat om uw verschillende mogelijkheden te bieden als het gaat om de uitvaartlocatie. Daarnaast kunnen wij als lokale uitvaartondernemer u alle zorgen uit handen nemen als het bijvoorbeeld gaat om de rouwkaart en het verzorgen van het gewenste (rouw)vervoer.

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2.399,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen met Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. Klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Lees meer ervaringen
Betrouwbaar, zoals verwacht.
Henny, 2022

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy