Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Uitvaartondernemer Crematorium24

Een uitvaartondernemer die een mooi stijlvol afscheid voor u of uw naaste kan regelen, tegen een voordelig tarief. Dat is uitvaartondernemer Crematorium24. Of u kiest voor een crematie of een begrafenis, of u een intiem afscheid wilt bij u thuis of een uitgebreid afscheid op een bijzondere locatie, met alles erop en eraan, wij begeleiden u door het hele proces.

Dat kunnen wij doen bij (bijna) alle crematoria en begraafplaatsen in Nederland. Door onze heldere afspraken met leveranciers, korte lijnen, lage marges en lage overheadkosten, kunnen we voor u een compleet verzorgde uitvaart regelen voor een voordelig tarief.

Bekijk onze begrafenis pakketten en crematie pakketten en neem contact met ons op.

Uitvaartondernemer regelt uw wensen

Het liefst stelt men denken over een uitvaart zo lang mogelijk uit. Maar opeens is dat ‘later…’ nu geworden. Juist op het moment dat verdriet de boventoon voert, moeten er opeens allerlei acties ondernomen worden. Daar heeft u steun bij nodig. Uitvaartondernemer Crematorium24 kan u die geven. Met persoonlijke aandacht bieden we u professionele, (lokaal) betrokken hulp. Van het verzorgen van de overledene, het kiezen van een kist, verzorgen van de rouwkaarten, vervoer naar ons uitvaartcentrum, of opbaring thuis, tot het regelen van een ruimte voor de afscheidsplechtigheid, condoleanceruimte, en vervoer naar crematorium of begraafplaats. Van begin tot eind en alles wat daar tussen ligt. (Bekijk voor onze tarieven de pakketten.) We helpen u waar u dat wilt en laten het bij u als u zaken zelf wilt doen of regelen. Uw wensen staan centraal. Een compleet verzorgde uitvaart betekent bij uitvaartondernemer Crematorium24 dat we ernaar streven dat u naderhand terugdenkt aan een mooi, warm afscheid, een mooie herinnering die u kan helpen in het verwerken van het verlies. Bij ons weet u vooraf wat het gaat kosten en we denken met u mee zodat die kosten binnen het beschikbare budget blijft.

Wilt u direct een overlijden melden of wilt u meer informatie over uitvaartondernemer Crematorium24? Bel (085) 016 06 14 of mail info@crematorium24.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Uitvaartondernemer bij u in de buurt

Overal in Nederland vindt u uitvaartondernemer Crematorium24. Vertrouwd en in uw eigen omgeving. Waar u ook verzekerd bent – en ook als u niet verzekerd bent – kunt u bij ons terecht. Ook al staat er op uw polis dat u een bepaald nummer moet bellen, dat bent u niet verplicht. Bel ons op (085) 016 06 14 en wij regelen het verder voor u met uw verzekeraar.

Elk mens verdient een mooi, stijlvol, passend afscheid van dit leven en dat kan voordeliger dan u denkt.

Vul hier ons intakeformulier in. Dan nemen we snel contact met u op.