Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Uitvaart pakketten

Uitvaart pakketten

Een waardige uitvaart met Crematorium24

Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid. U bepaalt het crematorium.

Bij Crematorium24 werken wij met uitvaart pakketten. Deze pakketten bevatten een aantal vooraf bepaalde diensten. Daardoor bieden wij u volledige transparantie in wat u kunt verwachten. Ook is het daardoor mogelijk om eerlijke tarieven aan te bieden en worden financiële verassingen voorkomen. Uiteraard is ieder pakket helemaal naar uw wens uit te breiden met verschillende opties. Onze uitvaartplanners staan u graag 24 uur per dag telefonisch te woord op 085 01 6 0614 voor al uw vragen.

Uitvaart regelen in Nederland

Voor het regelen van een uitvaart in Nederland of het beantwoorden van vragen, zijn wij 24 uur per dag vrijblijvend bereikbaar op 085 01 6 0614 . De periode rondom de uitvaart van uw dierbare is vaak intens. Veel zaken moeten geregeld worden, terwijl u ook de tijd wilt nemen om afscheid te nemen. Om deze reden ondersteunen wij u zoveel mogelijk, nemen we u mee in de stappen die moeten worden genomen, bieden wij transparantie over de kosten en proberen we u in dit proces zoveel mogelijk te ontzien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht het budget, een waardig afscheid verdient. Wij verzorgen daarom uitvaarten tegen scherpe tarieven. Iedere uitvaart is uniek en wordt met de grootste zorg geregeld.

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze crematie pakketten met bijbehorende diensten en kosten. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor een crematie in Nederland of meer informatie over onze uitvaart pakketten, wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy