crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Crematorium Westgaarde
Amsterdam

Crematorium Westgaarde

Crematorium en Begraafplaats Westgaarde

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Aantal personen: 435 Aantal zalen: 3

Regel het perfecte afscheid voor uw dierbare bij Crematorium Westgaarde. Crematorium24 is uw uitvaartondernemer die u persoonlijk en probleemloos ondersteund bij het regelen van het perfecte afscheid bij Crematorium Westgaarde. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden bij Crematorium Westgaarde in Amsterdam.

Herdenkingspark Westgaarde, crematorium Amsterdam

In het prachtige en groene Herdenkingspark Westgaarde is alles aanwezig voor een afscheid naar wens. Daarvoor heeft Herdenkingspark Westgaarde moderne en gepaste ruimtes voor begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken. Ook voor een afscheid in kleine kring of juist voor een grote plechtigheid met veel belangstellenden kunt u bij Crematorium Westgaarde terecht.

Crematorium, Westgaarde biedt rust en ruimte

Crematorium en Begraafplaats Westgaarde ligt in een mooi park, Herdenkingspark Westgaarde, waar ook het Ajax-herdenkingsveld is met gras van het oude stadion “De Meer”. Niet alleen hier kunnen asresten van de overledene worden uitgestrooid, maar ook op een ander verstrooiveld. U kunt er ook voor kiezen om de as te begraven of de as in een urnenmuur te plaatsen. Afhankelijk van uw wensen denken wij graag met u mee voor het regelen van de crematie.

Aantal personen 435
Aantal zalen 3
Eigen asbestemming
Uitgebreide catering
Begraven mogelijk

Vondel Aula

Aantal personen: 435
Vleugelpiano

In de ruime Vondel aula is er de mogelijkheid voor beeld en geluidsopname, kunnen er foto’s getoond worden en is er een loopmicrofoon aanwezig om het perfecte afscheid te nemen. De aula telt 135 zitplaatsen en 300 staanplaatsen. Indien gewenst kan er ook gebruik gemaakt worden van de aanwezige vleugelpiano die perfect tot zijn recht komt door de prachtige akoestiek. De aula heeft een rustige uitstraling door de marmeren vloer en de bloemenillustratie op de wand.

Bredero Aula

Aantal personen: 100

In de intieme Bredero aula is er ruimte om met een middelgroot gezelschap van 100 personen afscheid te nemen. Doordat alle gasten in een halve cirkel om de kist plaats kunnen nemen kan er intiem afscheid genomen worden. Daarnaast is de Bredero aula uiteraard uitgerust met alle technische voorzieningen voor het afspelen van beeld en geluid.

Familieaula

Aantal personen: 20

De Familieaula is speciaal ontworpen voor een intiem en volledig afscheid en geeft ruimte voor 20 personen. Naast dat de familiaula is voorzien van alle techniche uitrusting kan de familieaula ook als koffiekamer ingezet worden. Dit kan aansluitend aan de plechtigheid in een andere aula of aan de plechtigheid in de familieaula zelf.

Het perfect afscheid bij Crematorium Westgaarde in Amsterdam

Wat uw wensen ook zijn en wat uw beschikbare budget ook is, wij kunnen een perfect afscheid voor u realiseren bij één van de crematoria in Amsterdam. Passend bij de wensen omtrent de uitvaart maar ook binnen de financiële mogelijkheden. Wij bieden crematie- en begrafenis pakketten voor ieder budget. Of het nu gaat om een eenvoudige crematie zonder dienst of een compleet verzorgde crematie, u kunt met al uw wensen bij Crematorium24 terecht.

Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart of wilt u een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op het nummer 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl.

Adresgegevens

Crematorium en Begraafplaats Westgaarde

Crematorium Westgaarde

Ookmeerweg 275-A
1067 SP Amsterdam

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy