crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Amsterdam / Crematorium en Begraafplaats Zorgvlied
Amsterdam

Crematorium en Begraafplaats Zorgvlied

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Amsterdam, Zorgvlied, een plek voor alle Amsterdammers

Als een dierbare wegvalt moet er van alles geregeld worden, dat is verdrietig en moeilijk op zo’n emotioneel moment. Het is dan heel fijn als er een hulp is van een goede uitvaartondernemer. Daarnaast is de locatie heel belangrijk. Soms is de keuze daarvoor al snel duidelijk, maar kan het fijn zijn om een aantal locaties te vergelijken. Voor een Amsterdammer geldt vaak: eens een Amsterdammer, altijd een Amsterdammer. Toch is dan de keuze daarbinnen groot.

Crematorium Chalet

Historische plek aan de Amstel, Crematorium Amsterdam, Zorgvlied

Niet alleen de prachtige oude bomen, maar ook de talrijke bijzondere graven geven veel sfeer aan deze begraafplaats. Vol met Amsterdammers, maar ook met beroemdheden van elders. Het moderne Crematorium ligt midden in deze sfeervolle omgeving. Voor de plechtigheid is de aula beschikbaar, met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van beeld en geluid. Het naastgelegen Chalet biedt ruimte voor de condoleance naderhand, maar ook voor een afscheid in kleine kring.

Crematorium amstelveen tent

Zorgvlied eerste Crematorium Amsterdam op begraafplaats: Crematorion

De naam Crematorion staat voor een meer spirituele manier van cremeren. Het afscheid staat in het teken van begeleiden tot het laatste moment. Na een afscheidsceremonie brengen de nabestaanden hun dierbare tot onder de open luifel. Deels in de buitenlucht, deels onder de vleugels van de ‘tipi’. Een symbolische weergave van de opgaande reis van de aarde naar de omhullende atmosfeer. In de ‘voorhof’ is nog gelegenheid om afscheid te nemen. Ook kan een kleine groep naasten aanwezig zijn bij het inbrengen van de kist in de crematorium ruimte.

Zorgvlied chalet

Crematorium Amsterdam biedt een afscheid naar wens

Bespreek uw wensen rondom het afscheid uitgebreid met uw uitvaartondernemer. De ervaring leert dat er meer van uw wensen gerealiseerd kunnen worden dan u denkt. Mocht er iets toch boven uw budget komen, dan zal uw uitvaartbegeleider graag met u meedenken voor een betaalbaar alternatief voor het regelen van de crematie.

Neem contact op met uw uitvaartondernemer op 085 01 6 0614 . Om een overlijden te melden is dit nummer 24/7 bereikbaar. Of mail naar info@uitvaart24.nl

Adresgegevens

Crematorium en Begraafplaats Zorgvlied

Amsteldijk 273
1079 LL Amsterdam

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy