crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Amsterdam / Crematorium De Nieuwe Noorder
Amsterdam

Crematorium De Nieuwe Noorder

Crematorium en Begraafplaats De Nieuwe Noorder

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

De Nieuwe Noorder, Crematorium Amsterdam

Van oorsprong werd voor de Watergraafsmeer in de jaren ‘30 de Noorder Begraafplaats aangelegd. In 2013 werd een duurzaam en modern crematorium gerealiseerd en kreeg deze de naam Begraafplaatsen Crematorium De Nieuwe Noorder. Volop natuur, veel ruimte voor allerlei vogels en uiteraard voor Amsterdammers van welke achtergrond dan ook. Het omliggende park nodigt uit tot mooie wandelingen, vooral achter het Fokkermonument bij de vijver is het aangenaam om in alle rust even te zitten.

Nieuwe noorder aula

Rust en ruimte bij prachtig Crematorium Amsterdam

Om een dierbare op een mooie manier te gedenken, helpt een mooie ruimte beslist. In de Nieuwe Noorder vindt u hiervoor een prachtige locatie. Het bestaat uit drie delen; de oude aula is met behoud van de oorspronkelijke uitstraling een warm en modern gebouw geworden waar bezoekers worden opgevangen. Vervolgens is er een aula die midden in een vijver staat, de aula bevat veel glas en is 8 meter hoog. Deze lichte ruimte biedt moderne faciliteiten voor beeld en geluid. Na afloop van de plechtigheid is er de gelegenheid om in de gezellige koffieruimte te genieten van de uiteenlopende cateringmogelijkheden. Dat helpt vaak om de gesproken woorden en bekeken beelden nog uitvoerig met elkaar te bespreken en te verwerken.

Nieuwe noorder aula

Crematorium De Nieuwe Noorder, voor iedereen die zich Amsterdammer voelt

Deze omgeving biedt een prachtige achtergrond voor het herdenken van het geleefde leven van uw dierbare. Voor alle Amsterdammers, even divers en kleurrijk en veelzijdig als zij zijn.

Een plek om te herdenken, het geleefde leven te vieren op de manier die past bij de eigen geloofsovertuiging of tradities. Deel uw wensen met uw uitvaartondernemer en laat u inspireren.

Nieuwe Noorder aula

Bespreek uw wensen voor een uitvaart in Crematorium Amsterdam

Samen met uw uitvaartbegeleider kunt u een afscheid op maat realiseren met het regelen van de crematie. In De Nieuwe Noorder zijn er veel mogelijkheden waarmee u de uitvaart zo persoonlijk zoals u maar wilt kunt organiseren. Wij staan u bij waar u wenst, adviseren u en respecteren elke keuze die u maakt. Vooraf zult u, ook financieel, precies weten waar u aan toe bent.

Voor het melden van een overlijden kunt u direct bellen met 085 01 6 0614 . We zijn 24/7 bereikbaar. Voor vragen kunt u bij uw uitvaartbegeleider terecht, ook via info@crematorium24.nl

Adresgegevens

Crematorium en Begraafplaats De Nieuwe Noorder

Crematorium De Nieuwe Noorder

Buikslotermeerdijk 83
1025 WH Amsterdam

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy