crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Arnhem / Crematorium Arnhem
Arnhem

Crematorium Arnhem

Brug bij Arnhem

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Moscowa in Arnhem

Bij binnenkomst van de aula in crematorium Moscowa in Arnhem, aan het eind van het looppad, achter de plek waar de kist met de overledene is opgesteld, is het bijzondere glas-in-loodraam opgebouwd uit zo’n vijfduizend gekleurde glassegmenten. Deze vormen een symbolische voorstelling met bovenin een rode zon. Het trekt de aandacht van de kist naar boven. Het is in deze aula in crematorium Moscowa in Arnhem mogelijk de kist aan het einde van de plechtigheid te laten dalen, waarop de aanwezigen nog een laatste groet kunnen brengen voor de opening zich sluit.

Bloemstuk

Persoonlijk afscheid in crematorium Arnhem

Elk mens is uniek, dus ook elke uitvaart is uniek. Wat u, als nabestaande, ook besluit, elke manier die voor u goed voelt, is de beste manier om het afscheid te realiseren. Uitvaart24 luistert graag naar uw wensen en kan dan samen met u bespreken wat mogelijk is. Het crematorium in Arnhem kan zorgen voor passende muziek. U kunt in muziek vaak diepste gevoelens uiten, in beelden de overledene weer helder voor ogen krijgen, of het leven van de overledene in woorden vatten. Of misschien heeft u voorkeur voor bepaalde rituelen. Zo kunnen familie en andere nabestaanden het leven van de overledene centraal stellen en zo op een heel persoonlijke manier afscheid nemen.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Arnhem?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Arnhem. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart bij Crematorium Moscowa, tegen een vast laag tarief.

Bloemstuk

Na de plechtigheid in crematorium Arnhem

Ook al heeft een crematieplechtigheid altijd een verdrietige reden, kan het soms wel lijken op een reünie. Mensen ontmoeten elkaar weer na lange tijd, zien elkaar alleen bij dit soort gelegenheden. Misschien wat te uitbundig voor directe nabestaanden, maar toch kan ook voor hen zo’n samenzijn helend werken voor hen. Het feit dat er zoveel mensen betrokken waren bij het leven van de overledene doet goed. De herinneringen scheppen een band, die ook gelijk een steun biedt voor de toekomst. Bekijkt u in onze pakketten wat is inbegrepen in het crematorium in Arnhem en wat niet, elke aanpassing is mogelijk. Alles is bespreekbaar bij Crematorium Moscowa.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Arnhem

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden bij Begraafplaats en Crematorium Moscowa in Arnhem. Uitvaart24 helpt u de crematie in Arnhem zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumarnhem.nl

Adresgegevens

Brug bij Arnhem

Crematorium Arnhem

Waterbergseweg 18
6815 AP Arnhem

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy