Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Crematie Regelen

Crematie Regelen

Een waardige uitvaart met Crematorium24
Pad naar het crematorium in Enschede

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 2.299,00

Crematie regelen

Zodra je hebt gekozen voor een crematie is het logisch dat je nog allerlei vragen hebt. Hoe regel je een crematie? Welke keuzes moet ik maken en wat kost een crematie? Je kunt direct telefonisch contact met ons opnemen, zodat we alle vragen kunnen beantwoorden. Wij regelen de complete uitvaart en verzorgen de crematie van begin tot eind. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we alles alvast door, van rouwkaart tot welk crematorium en van condoleance tot catering. Twijfel niet en bel ons, we staan 24/7 voor je klaar.

Cremeren bij crematoria in heel Nederland

Wij kunnen een crematie regelen in vrijwel elk crematorium in heel Nederland. Samen met jou lopen we alle keuzes door en nemen alle moeilijke taken uit handen. We streven ernaar om de crematie zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en jou in alles te ontzien. Wij zullen voor de overledene een waardige en stijlvolle crematie verzorgen, waarbij altijd aandacht is voor de wensen van jou en van de overledene. Heb je een bijzondere wens of wil je iets extra’s toevoegen aan het afscheid? Ook daarover denken we met je mee.

Crematie tegen lage kosten

Het regelen van een crematie kan hoge kosten met zich meebrengen. We zijn eerlijk en transparant over de totale kosten van een crematie. Het is mogelijk om voor ieder budget een crematie te verzorgen. Bij ons kiest u uit voordelige crematiepakketten, waardoor de prijs voor een crematie van het begin transparant is. Wil je een extra wens toevoegen, dan is het uiteraard ook mogelijk. We bespreken de mogelijkheden graag met je tijdens het kennismakingsgesprek.

Een crematie regelen? Neem contact op met ons via telefoonnummer 085 019 7483. We lopen alles rustig met je door en beantwoorden al uw vragen.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Een crematie regelen brengt veel keuzes met zich mee. Je wilt een passend afscheid voor jouw dierbare, zonder zorgen en zonder hoge kosten. Wanneer je kiest voor een crematie, zijn wij de uitvaartverzorger die jou gedurende het hele traject bijstaat. We nemen al jouw wensen en de wensen van de overledene in alle rust telefonisch door tijdens het kennismakingsgesprek. Vervolgens verzorgen wij de gehele crematie en ondersteunen jou en jouw naasten vooraf, tijdens en na de crematie.

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2.299,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Uitleg kosten & werkwijze crematie

Wat een crematie gaat kosten is altijd afhankelijk van uw keuzes. Juist op een moment vlak na een overlijden zijn die keuzes vaak lastig te maken. Het helpt dan om helder en overzichtelijk de mogelijkheden te zien die er zijn.

U meld ons het overlijden via 085-019-7537 of per mail
De overledene wordt opgehaald
De overledene krijgt een laatste verzorging
Wij leveren een uitvaartkist
De overledene blijft tot de uitvaart in de koeling
Wij verzorgen de door u gekozen uitvaart
Geen onverwachte kosten achteraf

Ondersteuning nodig?

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Neem gerust contact op.

085 019 7537

Heeft u specifieke wensen betreft het regelen van een uitvaart? Bel ons gerust.

085 019 4331

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy