Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Crematie Regelen

Crematie Regelen

Wij staan 24/7 voor u klaar om een crematie te regelen. Neem vrijblijvend contact met ons via 085 01 6 0614
Pad naar het crematorium in Enschede

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 999,-

Direct crematie regelen

Zodra u een overlijden heeft gemeld dient u een crematie te regelen. Het is logisch dat u nog allerlei vragen heeft. Hoe regelt u een crematie? Welke keuzes moet ik maken en wat kost een crematie? U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen, zodat we alle vragen kunnen beantwoorden. Wij regelen de complete uitvaart en verzorgen de uitvaart van begin tot eind. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we alles alvast door, van rouwkaart tot welk crematorium en van condoleance tot catering. Twijfel niet en bel ons, we staan 24/7 voor u klaar.

Een uitvaart in heel Nederland

Wij kunnen een uitvaart regelen in vrijwel elk crematorium in heel Nederland. Samen met u lopen we alle keuzes door en nemen alle moeilijke taken uit handen. We streven ernaar om de crematie zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en u in alles te ontzien. Wij zullen voor de overledene een waardige en stijlvolle uitvaart verzorgen, waarbij altijd aandacht is voor de wensen van u en van de overledene. Heeft u een bijzondere wens of wilt u iets extra’s toevoegen aan het afscheid? Ook daarover denken we met u mee.

Crematie tegen lage kosten

Het regelen van een uitvaart kan hoge kosten met zich meebrengen. We zijn eerlijk en transparant over de totale kosten van een uitvaart. Het is mogelijk om voor ieder budget een uitvaart te verzorgen. Bij ons kiest u uit voordelige crematie- of begrafenispakketten, waardoor de prijs voor een uitvaart van het begin transparant is. Wilt u een extra wens toevoegen, dan is het uiteraard ook mogelijk. We bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens het kennismakingsgesprek.
Een uitvaart regelen? Neem contact op met ons via telefoonnummer 085 01 6 0614 .

Uitleg kosten & werkwijze

Wat een crematie gaat kosten is altijd afhankelijk van uw keuzes. Juist op een moment vlak na een overlijden zijn die keuzes vaak lastig te maken. Het helpt dan om helder en overzichtelijk de mogelijkheden te zien die er zijn.

U meld ons het overlijden via 085 01 6 0614 of per mail
De overledene wordt opgehaald
De overledene krijgt een laatste verzorging
Wij leveren een uitvaartkist
De overledene blijft tot de uitvaart in de koeling
Wij verzorgen de door u gekozen uitvaart
Geen onverwachte kosten achteraf

Heeft u specifieke wensen betreft het regelen van een uitvaart? Bel ons gerust.

085 01 6 0614

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy