crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Almelo / Crematorium Almelo
Almelo

Crematorium Almelo

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Almelo

Wij vertellen u graag over de sfeer en mogelijkheden bij Crematorium Almelo. Wilt u direct contact met ons voor het regelen van een uitvaart bij Crematorium Almelo? Neem dan vrijblijvend contact op via 085 01 6 0614 of lees hieronder meer over Crematorium Almelo.

Hoewel op een emotioneel moment als het afscheid van een dierbare veel langs u heen zal gaan, omdat u in een soort flow zit, zal toch het gevoel van sfeer blijven hangen. Het samenzijn met de andere nabestaanden, de entourage, de omgeving van de natuur buiten. Al deze aspecten werken mee aan het algehele gevoel dat u heeft. In het crematorium zal de stijlvolle marmeren vloer in de aula, afgewisseld met kleurrijke vloerbedekking en de deels marmeren muur en de ramen achter de kist een ruime blik geven op het achterliggende park. Het crematorium in Almelo vormt hiermee een perfecte plek voor een waardig afscheid met de vele mogelijkheden waarover het Crematorium beschikt.

Een uitvaart regelen in Almelo?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Almelo. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle condoleance en uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Een uitvaart regelen in Almelo?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Almelo. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Crematie op maat in Crematorium Almelo

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren en samenzijn in de ruime gastenkamer van het crematorium in Almelo. Waar koffie, thee of fris met cake of iets anders kan worden geserveerd. Uiteraard kunt u daar naar wens aanvullingen op doen, zoals een familiekamer. Bekijkt u de pakketten voor meer suggesties om uw dierbare gecremeerd te laten worden. U ziet hier ook wat is inbegrepen en wat niet in het pakket van uw keuze bij het crematorium in Almelo. Na de crematie heeft u nog ruim de tijd om te bedenken welke bestemming de as moet krijgen. Minstens een maand later krijgt u pas bericht dat u de as kunt komen halen bij Crematoria Twente, of kunt uw asbestemming aangeven en wat zeggen er mee moet worden gedaan.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematorium24.nl

Adresgegevens

Crematorium Almelo

Willem de Clerqstraat 95
7604 AR Almelo

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy