Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Klantenservice

Klantenservice

Hier kunt u alle informatie vinden over onze dienstverlening. Vindt snel het juist onderwerp, antwoord op uw vraag of handige downloads. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op

Overlijden melden

Neem direct contact op in geval van een overlijden. Wij helpen u met de juiste stappen te nemen. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Vooraf geregeld

In veel gevallen kan het rust geven om een uitvaart vooraf te regelen. Via ons intakeformulier kunt u eenvoudig de juiste informatie doorgeven waarmee wij u verder kunnen helpen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heeft u nog niet de informatie gevonden die u zocht? Bekijk de meest gestelde vragen om wellicht het juiste antwoord te vinden.

Lees meer

Financieel geregeld

Tijdens het regelen van een uitvaart is het belangrijk om een goed beeld van de financiën te hebben. Wij vertellen je meer over alle mogelijkheden.

Lees meer

Tarieven

Bij Crematorium24 werken wij transparant zodat u ook vooraf inzicht heeft in alle kosten. Bekijk onze tarieven voor een betere indicatie.

Lees meer

Downloads

Vooraf, tijdens en na de uitvaart zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Om het overzicht te bewaren hebben wij een aantal handige downloads.

Lees meer

Ervaringen

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Met meer dan 1400 reviews en beoordeling van een 9,3 laten wij u graag meer ervaringen lezen. Of plaats zelf uw ervaring.

Lees meer

Klachten

Indien u een klacht heeft over onze dienstverlening willen wij dat graag weten. Heeft u uw klacht tijdens het regelen van de uitvaart? Neem dan direct contact op.

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op met de medewerkers van Crematorium24. Wij zijn 24 uur per dag vrijblijvend telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Lees meer

Laatse nieuws

Lees hier het laatste nieuws. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche.

Direct overlijden melden

In het geval van overlijden is het zaak dat u zo snel mogelijk contact opneemt met onze uitvaartorganisatie. U kunt ons dag en nacht vrijblijvend bereiken via 085 01 6 0614 .

Wij ondersteunen u bij het maken van de eerste keuzes en het zetten van de eerste stappen. Ook vertellen wij u wat u kunt verwachten en beantwoorden wij uw andere vragen.

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 01 6 0614 wendy

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy