Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Begrafenisondernemer

Begrafenisondernemer

Wij verzorgen de gehele begrafenis op een waardige wijze. U kunt ons dag en nacht bereiken via 085 016 0614
Grafkist

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 2.399,00

Een begrafenis regelen

Een begrafenis regelen zoals jij voor ogen hebt kun je niet alleen, daarvoor heb je een betrouwbare begrafenisondernemer nodig die écht naar je luistert. We staan direct voor je klaar om alles rondom de begrafenis in Nederland met je door te nemen. Hoe gaat een begrafenis regelen in Nederland in zijn werk? Welke keuzes moeten gemaakt worden? En welke kosten komen daarbij kijken?

Een persoonlijke begrafenisondernemer

Alle vragen en mogelijkheden nemen we in alle rust met jou door, dus neem vooral telefonisch contact met ons op voor een eerste kennismaking. We zijn 24/7 bereikbaar en nemen de tijd om alles goed door te spreken. Vanaf het moment van overlijden van jouw dierbare zijn we jouw steun en toeverlaat. De rouwkaart, de bloemen, de condoleance, de kleur van de kist: bij ons regel je de complete begrafenis via één betrouwbare begrafenisondernemer. Ook als je specifieke of bijzondere wensen hebt, helpen we jou bij het realiseren van een passend afscheid.

Een betaalbare begrafenis

Wij houden de kosten van een begrafenis zo laag mogelijk. We bieden vaste pakketten, zodat de kosten voor een begrafenis altijd helder zijn en je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan. Heb je extra wensen of heb je al een beeld gevormd van de begrafenis? We denken graag met je mee en stellen je meteen op de hoogte van de bijkomende kosten.

Ben je op zoek naar een persoonlijke, betrouwbare begrafenisondernemer in Nederland? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 0160614. Tijdens het kennismakingsgesprek kun je al jouw vragen en wensen op je gemak met ons doornemen.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Bij het afscheid van een dierbare komt veel kijken. Een begrafenis regelen hoeft echter geen zware opgave te zijn. Wij zijn een persoonlijke begrafenisondernemer in Nederland die jou ondersteunt bij het organiseren van een passend en betaalbaar afscheid. We nemen alle zorgen weg en helpen jou bij het maken van alle belangrijke keuzes rondom de begrafenis. Daarbij vinden we het belangrijk dat alle kosten van het begin transparant zijn.

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2.399,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen met Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. Klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Lees meer ervaringen
Betrouwbaar, zoals verwacht.
Henny, 2022

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy