Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Begrafenisondernemer Crematorium24

Een begrafenisondernemer kiezen zo vlak na het overlijden van een dierbare is lastig. Op uw verzekeringspolis staat meestal wel een naam en een telefoonnummer van een begrafenisondernemer die u kunt bellen op dit moment. Dat bent u niet verplicht. Uw keuze is geheel vrij, u kunt elke uitvaartondernemer bellen die u maar wilt. De verzekering keert (bijna) altijd uit. Het hangt ervan af of u een kapitaal- of een naturaverzekering hebt of het volledige bedrag te gebruiken is bij een andere begrafenisondernemer. Maar dan nog kunt u bij Crematorium24 voordeliger uit zijn dan bij degene die bij uw verzekeringsmaatschappij is aangesloten. Door korte lijnen, lage marges en goede afspraken met leveranciers kunnen we prijzen bieden die een stijlvolle, waardige uitvaart betaalbaar maken. Onze begrafenispakketten geven een helder en duidelijk beeld van welke diensten we verlenen, tegen welke vaste (lage) tarieven.

Bekijk hier onze begrafenispakketten.

Voor meer informatie of het melden van een overlijden kunt u 24/7 terecht bij begrafenisondernemer Crematorium24. Bel (085) 016 06 14 of mail info@crematorium24.nl.

Begrafenisondernemer, overal in Nederland

Een begrafenisondernemer van Crematorium24 kan voor u een voordelige, goed verzorgde uitvaart regelen, bij u in de buurt of waar u ook wilt in Nederland. Soms is een overledene van familie en vrienden nog de enige die in het Noorden van het land woont, terwijl iedereen naar het midden of westen is verhuisd. Dan kan het handig zijn om de overledene dichter in de buurt te laten overbrengen. Veel is mogelijk, bijna alles kan geregeld worden. Wat de kosten van een begrafenis (of een crematie) beïnvloeden is bij Crematorium24 altijd duidelijk. Elk pakket geeft overzichtelijk aan waar u aan toe bent. Samen met uw begrafenisondernemer kunt u alle keuzes bespreken. Onze ervaring helpt u verder en brengt u – waar wenselijk – op ideeën. Passend bij de overledene en bij het beschikbare budget.

Een budget begrafenis waarvan de prijs laag is, maar het kwaliteitsniveau beslist niet.

Begrafenisondernemer, persoonlijk en professioneel

Voor een begrafenisondernemer met kennis van zaken, empathie en creativiteit, bent u bij Crematorium24 aan het goede adres.  Wij luisteren naar uw wensen. Wilt u liever een andere kist, dan de nette standaardkist die bij de pakketten inbegrepen is, dan kunt u alvast kijken bij www.uitvaartkistwinkel.nl voor ons ruime assortiment. Sterke rouwbloemen zijn goedkoop en snel te bestellen bij www.heavenly-palma.nl. Daarnaast denken we uiteraard met u mee over beschikbare locaties als u het afscheid groots aan wilt pakken. Als u kiest voor een intieme plechtigheid bij u thuis, staan we daar net zo open voor. Wat u ook wilt, of wat de overledene heeft aangegeven te willen, we zullen alles zo voor u regelen, dat u er met een warm gevoel aan terugdenkt. Vul het intakeformulier hieronder in, zodat we alle benodigde gegevens alvast hebben en van daaruit met u kunnen overleggen.