Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Wat kost een crematie?

Wat kost een crematie?

We bieden 3 voordelige pakketten voor crematie, vanaf € 999,-

Bij het regelen van een crematie wilt u graag meteen duidelijkheid over de totale kosten. Wij vinden het belangrijk dat een crematie voor iedereen betaalbaar is en dat direct helder is waaruit de totale kosten bestaan. Bij een crematie moet veel geregeld worden en daarom willen we uw zorgen over de kosten meteen weghalen. Wij werken met drie overzichtelijke en betaalbare pakketten voor crematies. Heeft u extra wensen, dan bespreken we die graag tijdens een eerste kennismakingsgesprek, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Wat kost een uitvaart?

Bij het regelen van een uitvaart is het begrijpelijk dat u vooraf wilt weten wat de kosten van een crematie zijn. Hoeveel kost een crematie? Het antwoord op die vraag is afhankelijk van de wensen van de overledene of de nabestaanden.

Een crematie is veelal goedkoper dan een begrafenis. Hoe hoog de kosten van een crematie zijn, heeft te maken met een aantal keuzes. Kiest u voor een crematie zonder plechtigheid of wilt u graag dat de nabestaanden aanwezig zijn tijdens het afscheid? Kiest u voor een volledige verzorging van de crematie of geeft u voorkeur aan een crematie in eigen beheer?

Een betaalbare crematie

Bij ons is een crematie betaalbaar en maken we vanaf het begin helder waaruit de kosten bestaan. Daarom werken wij met drie betaalbare pakketten voor crematies, van eenvoudige crematie zonder dienst tot compleet verzorgde crematie. We houden we de kosten voor een crematie zo laag mogelijk. Een eenvoudige crematie verzorgen we al vanaf € 999,00. De pakketten voor een crematie zijn volledig, waardoor u achteraf geen bijkomende kosten heeft. Wij bieden ondersteuning, voor, tijdens en na de crematie. Heeft u extra wensen, dan is het uiteraard mogelijk om die tegen meerprijs toe te voegen aan het pakket.

Wilt u graag meer informatie over kosten van een crematie? Ook wanneer u de keuzes rondom de crematie nog niet helder voor ogen hebt, helpen we u graag. Bel ons gerust op 085 01 6 0614 om uw vragen te stellen, zodat we alle mogelijkheden en de kosten kunnen in alle rust kunnen doorspreken.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

U kunt bij ons terecht in diverse crematoria in Nederland.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy