Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Wat kost een crematie?

Wat kost een crematie?

We bieden 3 voordelige pakketten voor crematie, vanaf € 2.399,00

Bij het regelen van een crematie wilt u graag meteen duidelijkheid over de totale kosten. Wij vinden het belangrijk dat een crematie voor iedereen betaalbaar is en dat direct helder is waaruit de totale kosten bestaan. Bij een crematie moet veel geregeld worden en daarom willen we uw zorgen over de kosten meteen weghalen. Wij werken met drie overzichtelijke en betaalbare pakketten voor crematies. Heeft u extra wensen, dan bespreken we die graag tijdens een eerste kennismakingsgesprek, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Wat kost een uitvaart?

Bij het regelen van een uitvaart is het begrijpelijk dat u vooraf wilt weten wat de kosten van een crematie zijn. Hoeveel kost een crematie? Het antwoord op die vraag is afhankelijk van de wensen van de overledene of de nabestaanden.

Een crematie is veelal goedkoper dan een begrafenis. Hoe hoog de kosten van een crematie zijn, heeft te maken met een aantal keuzes. Kiest u voor een crematie zonder plechtigheid of wil je graag dat de nabestaanden aanwezig zijn tijdens het afscheid? Kiest u voor een volledige verzorging van de crematie of geeft u voorkeur aan een crematie in eigen beheer?

Een betaalbare crematie

Bij ons is een crematie betaalbaar en maken we vanaf het begin helder waaruit de kosten bestaan. Daarom werken wij met drie betaalbare pakketten voor crematies, van eenvoudige crematie zonder dienst tot compleet verzorgde crematie. We houden we de kosten voor een crematie zo laag mogelijk. Een eenvoudige crematie verzorgen we al vanaf € 2.399,00. De pakketten voor een crematie zijn volledig, waardoor u achteraf geen bijkomende kosten heeft. Wij bieden ondersteuning, voor, tijdens en na de crematie. Heeft u extra wensen, dan is het uiteraard mogelijk om die tegen meerprijs toe te voegen aan het pakket.

Wilt u graag meer informatie over kosten van een crematie? Ook wanneer u de keuzes rondom de crematie nog niet helder voor ogen hebt, helpen we u graag. Bel ons gerust om jouw vragen te stellen, zodat we alle mogelijkheden en de kosten kunnen in alle rust kunnen doorspreken.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2.399,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen met Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. Klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Lees meer ervaringen
Waren alle bedrijven maar zo transparant en menselijk!
Deborah, 2022

U kunt bij ons terecht in diverse crematoria in Nederland.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy