Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Over Ons

Over Ons

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 2.299,00

Als u een betaalbare crematie zoekt, bent u bij ons op de juiste plek. Wij regelen samen met u een uitvaart die niet alleen passend, respectvol en waardig is, maar ook betaalbaar. Bij de een gaat een afscheid vooral om de gesproken woorden, de passende muziek die gedraaid wordt en de lekkere hapjes en drankjes bij de condoleance. De ander wil liever volledige stilte of een eenvoudige plechtigheid in een crematorium. Het kan ook zijn dat u de crematie op één locatie wilt laten plaatsvinden, en de plechtigheid elders. Ons team wil dat voor u realiseren wat u voor ogen heeft. Een afscheid volgens uw wensen, rekening houdend met uw budget. Ons team staat open voor allerlei ideeën en denkt graag met u mee. Wij zijn onderdeel van Uitvaart24.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel 085 0160614 of mail naar info@crematorium24.nl.

Wij ondersteunen en ontzorgen

Een afscheid organiseren is, zeker als er veel verdriet is, heel moeilijk. Er moeten zoveel keuzes gemaakt worden Elke keuze die u maakt, heeft een eigen prijskaartje. Logisch dat u een mooi afscheid wilt, en kosten noch moeite wilt besparen, maar toch zijn het vaak de kleine dingen die een uitvaart mooi maken. Die hoeven niet altijd duur te zijn. Zeker niet als u kiest voor ons. Dankzij onze korte lijnen, goede contacten en enorme ervaring, kunnen we veel voor u regelen zoals u dat wenst binnen uw budget. Alles zorgvuldig en correct. Afspraken die we met elkaar maken zullen worden nagekomen. De kosten zullen vooraf bekend zijn, dus u hoeft bij ons niet bang te zijn voor nare verrassingen achteraf.

Ons doel is gemeenschappelijk: wij willen een afscheid realiseren waar u, hoe verdrietig ook, naderhand met een tevreden gevoel aan kunt terugdenken. ‘Zo had uw dierbare het gewild’ of ‘dit afscheid hoorde precies bij uw naaste’. Dat gevoel gunnen we u. Dat is ons streven

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Bekijk hier hoe de ervaringen van onze klanten zijn. Die zeggen vaak meer dan alles wat wij u willen vertellen over onszelf. De commentaren die u hier kunt lezen geven een indruk van wat u van ons kunt verwachten. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. U kunt ook een intakeformulier invullen, dan nemen we contact met u op.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2.299,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen met Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. Klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Lees meer ervaringen
Zeer tevreden, alles goed geregeld
Anneke, 2021

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy