Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Bekijk de meest voorkomende gestelde vragen. Heeft u nog geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan vrijblijvend 24 uur per dag contact met ons op via 085 01 6 0614 of per mail via info@crematorium24.nl.

Wanneer en bij wie moet ik een overlijden melden?

Indien het overlijden heeft plaatsgevonden kunt u het overlijden aan ons 24 uur per dag doorgeven via telefoonnummer:  085-0160614 Indien dit een naderend overlijden betreft is het verstandig om voorafgaand aan het overlijden contact met ons op te nemen. Hierdoor kunnen wij al bepaalde zaken met u doornemen. Dit kan op telefoonnummer: 085-0160614

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?

U hoeft niks te regelen. Wij kunnen al het regelwerk voor u uit handen nemen. Dit wordt samen met u bepaald. Onze deskundigen zorgen ervoor dat u in dit proces wordt begeleid en dat het afscheid vlekkeloos en professioneel verloopt.

Op welke wijze helpt u mij bij het regelen van een uitvaart?

U maakt aan ons uw wensen kenbaar, wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen en weten precies bij welke instanties zaken afgestemd dienen te worden.

Hoe weet ik welke uitvaart het beste bij mijn wensen past?

Op onze website bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Onze deskundigen kunnen op basis van uw wensen telefonisch of door een persoonlijke voorbespreking helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Kunt u mij bij alle aspecten van de uitvaart helpen?

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart. Van het opbaren van de overledene tot en met de condoleance na de uitvaart. Van de keuze van rouwauto’s tot en met het desgewenst regelen van een kerkdienst en het regelen van alle formaliteiten die nodig zijn om de uitvaart te laten plaatsvinden. Wij staan u persoonlijk en betrokken bij, geheel volgens uw wensen.

Kunt u ook het thuis opbaren en verzorgen regelen?

Hoe u ook afscheid van uw dierbare wilt nemen, uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren van de overledene bij.

Kan ik via jullie ook rouwkaarten, bidprentjes of dankkaarten versturen?

Met een persoonlijk account is het mogelijk om, zelf een gepersonaliseerde en passende rouwkaart te ontwerpen en versturen. U kunt de rouwkaarten per stuk afnemen en betaalt enkel het afgenomen aantal. Dit geld ook voor eventuele bidprentjes of dankkaarten.

Kan ik via jullie ook rouwboeketten of rouwstukken bestellen?

U kunt via ons ook rouwbloemen bestellen. Via onze eigen webshop heeft u naast een ruim assortiment rouwstukken ook de keuze voor bijzondere vormen en troostboeketten.

Kan ik nu al mijn voorkeur vastleggen, om mijn nabestaanden te ontlasten?

Via ons intakeformulier op de website kunt u uw gegevens aan ons doorgeven. Daar kunt u ook uw voorkeuren aangeven. Op het moment dat u (onverwachts) komt te overlijden, neemt u hiermee uw nabestaanden een zorg uit handen. Ook kunt u bij ons uw specifieke wensen laten offreren of gebruik maken van ons depositofonds om te sparen voor een uitvaart van uw wensen.

Ik ben verzekerd bij een verzekeringsmaatschappij, is dit een probleem?

Dit is meestal geen enkel probleem. De wet bepaalt dat u met een uitvaartverzekering bij elke door u gewenste uitvaartondernemer terecht kunt. Wij kunnen het innen van de polis voor uw regelen met de verzekeringsmaatschappij.

Weet ik voorafgaande aan de uitvaart wat de kosten zijn?

Voordat u voor ons kiest kunt u ook een offerte aanvragen op basis van uw wensen. Dit zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast ontvangt u van ons voorafgaand aan de uitvaart een opdrachtbevestiging. Daarbij geven we helder aan welke elementen behoren bij de uitvaart van uw keuze. Dit zodat u precies weet wat de uitvaartkost en niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer kan ik na de crematie de as ophalen?

Na de crematie zal de as 30 dagen worden bewaard in de nis van het crematorium. Dat is een wettelijke bepaling en zorgt ervoor dat u in alle rust een juiste bestemming kan vinden voor de as. Binnen enkele weken na de uitvaart ontvangt u, vanuit het crematorium, een informatiepakket. De as kan kosteloos tot 6 maanden na de crematie bij het crematorium verblijven, binnen dit half jaar zal u worden verzocht om kenbaar te maken aan het crematorium welke bestemming u aan de as wilt geven.

Is uw vraag niet beantwoord?

Bel naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 2.449,- bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy