crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Alkmaar / Crematorium Alkmaar
Alkmaar

Crematorium Alkmaar

Crematorium Alkmaar

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

24/uurs suites, ceremonie- en condoleanceruimtes in Crematorium Alkmaar

Als een dierbare is overleden moeten er allerlei beslissingen genomen worden. Bijvoorbeeld: blijft de overledene thuis, of verblijft het lichaam elders tot de uitvaart. In Crematorium Alkmaar kunt u ook kiezen voor één van de 24/uurs suites waar nabestaanden met een eigen sleutel op elk gewenst moment afscheid kunnen nemen. Het vervolg van het afscheid, de uitvaart kan dan onder één dak plaatsvinden. Van een ceremonie in een van de aula’s, tot en met een gelegenheid tot condoleren en/of napraten over de plechtigheid en het leven van de overledene in een van de sfeervolle, lichte koffiekamers. In Crematorium Alkmaar is in de grote koffiekamer ook een bar aanwezig.

24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614  en info@crematoriuminalkmaar.nl

Crematorium alkmaar - ruimte

Prachtige akoestiek in Crematorium Alkmaar

Beide aula’s beschikken over hypermoderne beeld- en geluidstechniek. Tegelijk is door de hoge plafonds en het glas de akoestiek ook zonder versterking al heel goed. Er zijn schermen waar u filmbeelden of foto’s die het leven van de overledene illustreren, kunt vertonen. Mocht u livemuziek willen, piano, gitaar of een koortje, alles is bespreekbaar. U kunt muziek kiezen uit het muziekboek, maar ook eigen muziek uploaden. U kunt kiezen voor een livestream, zodat ook belangstellenden die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, toch kunnen meeluisteren. Een opname zodat u nog eens kunt terugkijken behoort ook tot de mogelijkheden.

Crematorium alkmaar - ruimte

Een uitvaart regelen in Alkmaar?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de crematie en de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Alkmaar. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Crematorium alkmaar - ruimte

Crematie in Crematorium Alkmaar

Met de lichte, moderne uitstraling is Crematorium & Uitvaartcentrum Alkmaar enorm sfeervol; het lijkt wel of de natuur van buiten deel uitmaakt van de diverse ruimtes binnen. Er zijn twee aula’s, een grote voor 200 (nu 100 in verband met Corona) personenen en een kleinere waar maximaal 75 (nu 30) personenen in kunnen, zo kunt u per gezelschap kiezen wat past.

In de grote koffiekamer, de Waag, is bij mooi weer het terras een prachtige toevoeging aan de ruimte. Tegelijk geven de grote ramen ook bij slecht weer het gevoel van buiten zitten, maar dan in een behaaglijk warme omgeving. Er zijn diverse zitjes en ook een bar aanwezig. Grand café Allecmere is – ook al zou de naam anders vermoeden – de kleinere condoleanceruimte, met een intieme, huiskamer-achtige setting.

Wij verzorgen voor u in Crematorium Alkmaar een afscheid op maat

Elke uitvaart is uniek, want elk leven, elk mens is uniek. Wij luisteren naar uw wensen, inspireren u waar u wilt, en vertellen u alle mogelijkheden in Crematorium Alkmaar. De kosten zullen altijd vooraf duidelijk zijn. We helpen u het afscheid zo te regelen dat u er een troostende, mooie herinnering aan heeft.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden

Wij zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminalkmaar.nl

Adresgegevens

Crematorium Alkmaar

Crematorium Alkmaar

Meerweg 11
1816 MG Alkmaar

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy