crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Amsterdam / Crematorium en Begraafplaats Westgaarde
Amsterdam

Crematorium en Begraafplaats Westgaarde

Crematorium en Begraafplaats Westgaarde

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Herdenkingspark Westgaarde, Crematorium Amsterdam

Afscheid nemen van een dierbare is verdrietig. Het helpt als een afscheid passend is en als het leven van de overledene door de naasten samen wordt herdacht. Mooie herinneringen kunnen niet alleen tijdens de plechtigheid gedeeld worden, maar ook na afloop tijdens een condoleance. Met een hapje en een drankje, of dat nu koffie met cake is of wat anders, komen de gesprekken op gang. Met een lach en een traan wordt verdriet gedeeld. Een mooie, passende omgeving helpt daarbij. Crematorium Amsterdam Westgaarde is daarvoor een mooie plek.

Westgaarde vondel aula

Altijd een geschikte ruimte in Crematorium Amsterdam, Westgaarde

Of u nu in klein gezelschap bent of met een grote groep, voor elk afscheid vindt u een passende ruimte. De grote Vondel aula met marmer op de vloer, goede akoestiek en een mooie vleugel, biedt ruimte voor 135 zitplaatsen en 300 staanplaatsen. De Brederode aula is een middelgrote ruimte, waar de aanwezigen in een kring om de kist kunnen plaatsnemen. Daarnaast beschikt Crematorium Amsterdam nog over een familiekamer die tegelijk ook als koffiekamer gebruikt kan worden. Geschikt voor een intiem afscheid voor maximaal 15 personen.

Westgaarde familie aula

Crematorium Amsterdam, Westgaarde biedt rust en ruimte

Crematorium en Begraafplaats Westgaarde ligt in een mooi park, Herdenkingspark Westgaarde, waar ook het Ajax-herdenkingsveld is met gras van het oude stadion “De Meer”. Niet alleen hier kunnen asresten van de overledene worden uitgestrooid, maar ook op een ander verstrooiveld. U kunt er ook voor kiezen om de as te begraven of de as in een urnenmuur te plaatsen. Niet alleen voor nu, maar ook voor later denkt uw uitvaartondernemer graag met u mee.

Westgaarde brederode aula

Bespreek uw wensen voor een afscheid op Crematorium Amsterdam

Elk afscheid is anders, zoals elk mens anders is. Juist een persoonlijke uitvaart, passend bij uw dierbare, helpt bij het verwerken van verlies. Dat kan sober of uitgebreid, maar ook alles daar tussen in. Het belangrijkste is dat het met aandacht en betrokkenheid wordt georganiseerd. Uw uitvaartbegeleider helpt u graag bij het regelen van de crematie.

Bel voor meer informatie naar 085 01 6 0614  of mail naar info@crematorium24.nl

Voor het melden van een overlijden zijn we 24/7 bereikbaar.

Adresgegevens

Crematorium en Begraafplaats Westgaarde

Crematorium en Begraafplaats Westgaarde

Ookmeerweg 275-A
1067 SP Amsterdam

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy