crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Appingedam / Crematorium Appingedam
Appingedam

Crematorium Appingedam

Smalle brug die naar een steegje leid

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Appingedam

Verscholen in het Groningse landschap ligt het crematorium in Appingedam. De aula van Crematorium Stilleweer en uitvaartcentrum Fivelhof biedt ruimte aan maximaal 200 personen, die uitzicht hebben over het weidse platteland. Voor een kleiner gezelschap is een kleine aula beschikbaar, waar ook achteraf de condoleance kan plaatsvinden. Bijzonder aan dit crematorium Stilleweer in Appingedam is dat ook voor niet-standaard kisten de oven toegerust is. Uw wensen en die van uw familie staan centraal.

Bloemstuk

Beeld en geluid in crematorium Stilleweer in Appingedam

Een mooi stijlvol afscheid in crematorium Stilleweer in Appingedam, dat goed past bij de overledene, helpt bij de rouwverwerking. Om te zorgen dat een plechtigheid een persoonlijk tintje krijgt, draagt muziek en beeld bij. Als u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aanlevert bij crematorium Stilleweer en uitvaartcentrum Fivelhof in Appingedam kan de kwaliteit even gecontroleerd worden, zodat alles goed overkomt. Met de mogelijkheid om de fotopresentaties, video’s of zelfs tekeningen te projecteren tussen dat decor van het uitzicht, zal het effect nog versterkt worden.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Appingedam?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium Stilleweer en uitvaartcentrum Fivelhof in Appingedam. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart bij uitvaart Stilleweer Fivelhof, tegen een vast laag tarief.

Bloemstuk

Napraten na crematie in Appingedam

Tijdens de condoleance kunt u in de huiselijke familiekamer bijpraten of napraten. Daarbij een drankje en een hapje zo u wilt. Er is keuze uit een assortiment zo breed als u het zelf wilt maken. Alles is bespreekbaar en we garanderen een uitvaart op maat in Crematorium Stilleweer in Appingedam. Bekijk onze pakketten zodat u direct een indruk krijgt van wat inbegrepen is en wat niet.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van crematorium Appingedam.

Vertelt u ons wat de uitvaart in het crematorium in Appingedam voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de crematie in Appingedam zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriuminappingedam.nl

Adresgegevens

Smalle brug die naar een steegje leid

Crematorium Appingedam

Stilleweersterweg 1
9902 BX Appingedam

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy