crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Amsterdam

Amsterdam

Een waardige uitvaart met Crematorium24
crematorium in Amsterdam

Geheel verzorgde crematie vanaf € 2.399,00

Crematoria in Amsterdam

Een crematorium kiezen is een eerste stap in het afscheid van jouw dierbare. In Amsterdam zijn verschillende crematoria. Neem contact met ons op voor het regelen van een uitvaart bij een crematorium naar wens of bekijk hier alle crematoria in Amsterdam. Onze uitvaartbegeleiders kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden bij het crematorium. Zo kunnen we rekening houden met de wensen van de overledene, uw wensen en de beschikbaarheid van het crematorium. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart volledig volgens de wensen verloopt. U kunt maar één keer afscheid nemen.

Regel een uitvaart in Amsterdam

Wilt u een crematie regelen in een crematorium in de buurt van Amsterdam? Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar om de crematie te verzorgen en uw vragen te beantwoorden. Bel meteen: 085-0160614 en krijg een van onze uitvaartbegeleiders te spreken.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Het overlijden van een dierbare is zwaar. Dan kunt u de juiste ondersteuning en begeleiding gebruiken tijdens het regelen van de uitvaart. Wij verzorgen een persoonlijk en waardig afscheid op een transparante manier. Bij ons kunt u met al onze wensen terecht en onze ervaren uitvaartbegeleiders begeleiden u in het maken van de juiste keuzes voor een volledig verzorgde uitvaart. Door transparantie en een helder overzichtelijk van de kosten weet u altijd wat u te wachten staat. U krijgt bij onze altijd persoonlijke begeleiding. Wilt u een uitvaart regelen in Amsterdam?

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2.399,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen met Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. Klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Lees meer ervaringen
Waren alle bedrijven maar zo transparant en menselijk!
Deborah, 2022

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy