Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Financieel geregeld

Financieel geregeld

Financiële zekerheid tijdens onzekere tijden. Wij ondersteunen u.

Tijdens het regelen van een uitvaart heeft u met veel zaken te maken terwijl het een heftige tijd is en u ook ruimte moet hebben voor de verwerking. In dat geval heeft u het liefste geen financiële zorgen. Om die reden kunt u via Crematorium24, onderdeel van Uitvaart24, zich aansluiten bij onze Stichting Depositofonds Uitvaart24. Lees daar over hieronder meer.

In veel gevallen kan het ook zijn dat er sprake is van een uitvaartverzekering. Wij werken samen met veel uitvaartverzekeraars, hieronder kunt u daar meer informatie over vinden.

Stichting Depositofonds Uitvaart24

Een deposito of spaardeposito, is een spaarrekening waarop spaargeld voor een afgesproken periode vaststaat. Tijdens deze periode wordt afgesproken dat er geen geld opgenomen zal worden van deze rekening. Bij een deposito is de rente vaak hoger dan op een vrij opneembare spaarrekening. Hierdoor kan er met een goede rente gespaard worden voor het regelen van een uitvaart en worden nabestaanden ontlast. Klik hier voor meer informatie over het depositofonds van Uitvaart24.

Uitvaartverzekeringen van Ardanta

Ardanta is onderdeel van A.S.R. en heeft de afgelopen jaren ontzettend veel klein en oude(re) polissen overgenomen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Ardanta kunt verzilveren bij een overlijden. Wij kunnen u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten indien de waarde van de polis de uitvaartkosten overstijgt. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Ardanta? Bekijk dan hier meer.

Uitvaartverzekeringen van De Goudse

De Goudse is een onafhankelijk familiebedrijf en heeft de afgelopen jaren veel klein en oude(re) polissen overgenomen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij De Goudse kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van De Goudse? Bekijk dan hier meer.

Uitvaartverzekeringen van Klaverblad

Klaverblad is een Nederlandse coöperatieve verzekeringsmaatschappij gevestigd in Zoetermeer. Klaverblad is een grote verzekeringsmaatschappij die veel uitvaartverzekeringen verstrekt en heeft verstrekt in het verleden. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Klaverblad kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Klaverblad? Bekijk dan hier meer.

Uitvaartverzekeringen van Lifetri

Lifetri is een verzekeringsmaatschappij gevestigd in Maarssen. Lifetri is een grote verzekeringsmaatschappij die veel uitvaartverzekeringen verstrekt en heeft verstrekt in het verleden. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Lifetri kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Klaverblad? Bekijk dan hier meer.

Uitvaartverzekeringen van Nationaal spaarfonds

Nationaal spaarfonds is onderdeel van Nationale Nederlanden. Nationaal spaarfonds heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Nationaal spaarfonds kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Nationaal spaarfonds? Bekijk dan hier meer.

Uitvaartverzekeringen van Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationaal opererende financiële dienstverlener. Nationale Nederlanden heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Nationale Nederlanden kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Nationale Nederlanden? Bekijk dan hier meer.

Uitvaartverzekeringen van OHRA

OHRA is onderdeel van NN Group, een internationaal opererende financiële dienstverlener. OHRA heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten en overgenomen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij OHRA kunt verzilveren bij een overlijden. Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van OHRA? Bekijk dan hier meer.

Uitvaartverzekeringen van Reaal

Reaal is onderdeel van Athora Netherlands en een grote aanbieder van uitvaartverzekeringen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Reaal kunt verzilveren bij een overlijden. Dankzij onze goede relatie met Reaal kunnen wij u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten! Wilt u meer weten over hoe wij om gaan met uitvaartpolissen van Reaal? Bekijk dan hier meer.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy