Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Overlijden melden met een OHRA polis

Overlijden melden met een OHRA polis

Heeft u een OHRA polis? Dan kunt u eenvoudig en zorgeloos een overlijden melden.
Schagen grafkist Lifetri

Heeft u een OHRA polis? Dan kunt u eenvoudig en zorgeloos een overlijden melden.

OHRA is onderdeel van NN Group, een internationaal opererende financiële dienstverlener. OHRA heeft in het verleden veel kapitaalpolissen afgesloten en overgenomen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij OHRA kunt verzilveren bij een overlijden. Dankzij onze goede relatie met OHRA kunnen wij u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten! Wij regelen alle financiën rondom uw polis en de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl.
Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Welke polissen heeft OHRA?

De verzekering van OHRA die de uitvaartkosten vergoed wordt tegenwoordig niet meer aangeboden. Wel kunnen de polissen die in het verleden zijn afgesloten bij OHRA door ons worden verzilverd.

Hieronder geven wij u meer informatie over beide polissen;

Kapitaalpolis OHRA

Het overgrote deel van de polissen die OHRA heeft uitgegeven betreffen kapitaalpolissen. Bij een kapitaalpolis wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden. Heeft u een kapitaalpolis? U heeft dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart.

Naturapolis OHRA

Het kleinste deel van de polissen die OHRA heeft uitgegeven zijn Naturapolissen. Een naturapolis houdt in dat u verzekerd bent van een verschillende diensten van een uitvaart en door welke uitvaartondernemer de diensten uitgevoerd moeten worden.

Op uw polis blad kan er dus een uitvaartondernemer staan. Op het polis blad staat vermeld welke diensten door deze ondernemer worden gegarandeerd. Als de uitvaartondernemer toestemming geeft, mag dit ook worden uitgevoerd door een andere uitvaartondernemer. In de meeste gevallen wordt deze toestemming verleend.

Door onze goede relatie met OHRA krijgen wij een vast besteedbaar bedrag om uw uitvaart te regelen. Hierdoor heeft u voor het regelen van een uitvaart met een naturapolis van OHRA de volledige vrijheid als u de uitvaart door ons laat verzorgen.

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op 085 01 6 0614 , wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.
Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Bekijk dan hieronder alle verschillende mogelijkheden.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy