Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Overlijden melden met een Lifetri polis

Overlijden melden met een Lifetri polis

Heeft u een Lifetri polis? Dan kunt u eenvoudig en zorgeloos een overlijden melden.
Schagen grafkist Lifetri

Heeft u een Lifetri polis? Dan kunt u eenvoudig en zorgeloos een overlijden melden.

Lifetri is een verzekeringsmaatschappij gevestigd in Maarssen. Lifetri is een grote verzekeringsmaatschappij die veel uitvaartverzekeringen verstrekt en heeft verstrekt in het verleden. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij Lifetri kunt verzilveren bij een overlijden. Wij kunnen u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten indien de waarde van de polis de uitvaartkosten overstijgt. Wij regelen alle administratieve zaken rondom uw polis. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Welke polissen heeft Lifetri?

Lifetri heeft twee soorten polissen; een natura- of een kapitaalpolis. In beide gevallen heeft u de vrijheid om zelf de uitvaartondernemer te kiezen.

Hieronder geven wij u meer informatie over beide polissen;

Kapitaalpolis Lifetri

Bij een kapitaalpolis van Lifetri wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden of de hoogte van de uitvaartnota. Heeft u een kapitaalpolis? U heeft dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart.

Naturapolis Lifetri

Indien u een naturapolis heeft bij Lifetri bent u verzekerd voor verschillende diensten van een uitvaart die staan vermeld op uw polis blad. Deze diensten vertegenwoordigen tezamen een waarde. Na het overlijden keert Lifetri deze waarde uit máár tot en met het bedrag van de uitvaartnota en de overige kosten die verbandhouden met de uitvaart. Wij vragen vóór de uitvaart de waarde van de polis op zodat u volledig gebruik kunt maken van het verzekerde bedrag.

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

Lifetri geeft u de vrijheid om altijd een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wensen. U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart.

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op 085 01 6 0614 , wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Bekijk dan hieronder alle verschillende mogelijkheden.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy