Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Overlijden Melden

Overlijden Melden

Wij zijn 24/7 bereikbaar zodat u ons direct kan bellen indien u het overlijden wilt melden van uw dierbare. Wij zullen alles stap voor stap met u doornemen! U kunt ons bereiken op 085 01 6 0614

Overlijden melden?
Landelijk meldpunt. 085 01 6 0614

Nu online

Heeft u te maken met een overlijden, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk het overlijden te melden. Wij hebben als landelijke uitvaartverzorger een telefonisch meldpunt. Hiervoor kunt u contact opnemen via 085 01 6 0614 . Wij weten precies wat u moet doen na een overlijden. Ook als er sprake is van een uitvaartpolis.

Tijdens het melden van een overlijden begeleiden wij u rustig door alle te nemen stappen. Tijdens deze begeleiding vertegenwoordigen wij uw belangen en bouwen wij voor u rustmomenten in zodat u de uitvaart in alle rust kan vormgeven. Lees hieronder meer over het melden van een overlijden.

Wat te doen bij een overlijden?

Heeft u al een overlijden gemeld of heeft u mogelijk binnenkort te maken met een overlijden? Hieronder kunt u uitgebreid vinden welke eerste stappen er gevolgd worden. U kunt ons dag en nacht bereiken via 085 01 6 0614 .

1. Het melden van het overlijden

Als u te maken heeft met een overlijden dient u het overlijden te melden bij een uitvaartverzorger. Omdat u nergens aan vast wilt zitten kunt u ten alle tijden het beste het overlijden melden bij een uitvaartverzorger met landelijke dekking. Zo bent u er zeker van dat de uitvaart bij iedere gewenste locatie uitgevoerd kan worden.

Tijdens het melden van het overlijden noteren wij altijd eerst een aantal gegevens van u en van de overledene. Nadat wij deze genoteerd hebben nemen wij u rustig mee door naar de volgende stappen.

2. Zorgteam op locatie

Nadat wij met u de volgende stappen hebben doorgenomen nemen wij contact op met ons zorgteam. Dit doen wij terwijl wij nog met u in gesprek zijn of wij bellen u binnen 5 tot 10 minuten terug. Zo weet u direct hoe snel ons zorgteam bij u op locatie is.
Zodra ons zorgteam op locatie is zullen zij de eerste verzorging verrichten bij uw dierbare. Afhankelijk van uw wensen kan uw dierbare thuis opgebaard worden of nemen wij de overledene mee naar een van onze uitvaartcentra. Daarnaast zal ons zorgteam vragen om de kleding die uw dierbare zal dragen in de komende dagen. Tijdens het bezoek van ons zorgteam neemt ons zorgteam de verdere stappen met u door. Ook kunt u bij ons zorgteam terecht voor eventuele onduidelijkheden.

3. Contact met uitvaartverzorger

Nadat ons zorgteam op locatie is geweest zal er tijdens kantooruren een afspraak ingepland worden met één van onze uitvaartverzorgers. Dit kan een fysieke afspraak zijn maar kan ook telefonisch of digitaal. Dat is afhankelijk van uw wensen en het uitvaartpakket dat u wenst.
Onze uitvaartverzorger neemt stap voor stap uw wensen en die van uw dierbare door voor het regelen van de perfecte uitvaart. Door het inzichtelijk hebben van uw wensen kan onze uitvaartverzorger u het beste adviseren over de perfect passende uitvaart. Hieronder kunt u al een aantal vragen vinden die onze uitvaartverzorger met u zal doornemen;

  • Cremeren of begraven?
  • Voorkeur voor een bepaalde uitvaartkist?
  • Dienst in de aula van het crematorium of begraafplaats of heeft u andere voorkeur?
  • Zijn er rouwkaarten gewenst?
  • Komen de nabestaanden op eigen gelegenheid naar de uitvaartlocatie of vertrekken wij, gezamenlijk met de overledene, in stoet naar de uitvaartlocatie?
  • Is er de behoefte om de overledene tussentijds nog te zien?
  • Wat wordt de invulling van de dienst? Denk aan sprekers, muziek, tonen van foto’s.
  • Is er een condoleance gewenst? Wat voor soort consumpties?
  • Is er een uitvaartpolis?

Tijdens het bespreken van uw wensen komt onze uitvaartverzorger met handvatten, suggesties op basis van uw wensen en zorgt ervoor dat niet alle beslissingen direct genomen hoeven worden.

4. Het verzorgen van de uitvaart

Na het bezoek van één van onze uitvaartverzorgers maken wij voor u een voorstel voor het verzorgen van de uitvaart. Dit voorstel is altijd volledig en er zullen achteraf geen onverwachte kosten in rekening gebracht worden.
Na eventuele aanpassingen en/of een akkoord zullen wij de volledige uitvaart precies verzorgen zoals u wenst. Na een akkoord nemen wij u nogmaals mee met de dan te volgen stappen en zullen wij de uitvaart plannen. U kunt ook in een later stadium altijd bij ons terecht als u nog vragen heeft.

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 2.999,-.

Bekijk crematorium in uw regio

Uitvaart tarieven

Wij staan voor transparantie wanneer u dat het meeste nodig heeft. Zo hebben wij onze diensten ingedeeld in pakketten. Bekijk hier al onze pakketten.

Bekijk pakketten

Uitvaartpolis

Bij ons kunt u met iedere uitvaartpolis een uitvaart regelen. Door onze ervaring en langdurige relaties hoeft u zich in het geval van een uitvaartpolis geen enkele financiële zorgen te maken.

Neem contact op

Direct overlijden melden

Belt u ons direct in geval van overlijden via 085 01 6 0614 wij zijn altijd bereikbaar voor u vragen en zullen u vanaf het eerste moment begeleiden en uw zorgen wegnemen.

085 01 6 0614
Nu online
Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023
Naar alle ervaringen

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy