Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
803 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Over ons

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget
in geheel Nederland.. Waardig en transparant, zonder
onverwacht hoge nota achteraf.
Uitvaart24 is actief met de volgende labels:

www.budgetuitvaart24.nl
www.GoedkoopsteCrematie.nl
www.GoedkopeUitvaart.nl
www.BasicUitvaart24.nl

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienst-
verlening?
Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085-0160070
www.uitvaart24.nl

Jacqueline

13-01-2019
10,0

Ervaring:
Het was een mooie uitvaart, mede dankzij Uitvaart 24, die respectvol handelen, al onze wensen zijn uitgevoerd, gewoon perfect!

Aanbeveling: ja

nancy

11-01-2019
9,0

Ervaring:
Geen ervaring

Aanbeveling: ja

Toon

11-01-2019
8,0

Ervaring:
Goede verzorging

Aanbeveling: ja

Cindy

09-01-2019
10,0

Ervaring:

Lieve aardige mensen erg meelevend en respectvol.....
Super aardige ,lieve “gastvrouw”
Bedankt

Aanbeveling: ja

Anoniem

07-01-2019
10,0

Ervaring:
Zeer positieve ervaring Uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes geregeld. Goede telefonische begeleiding en zeer respectvol. Zou het iedereen aanraden

Aanbeveling: ja

Linda

07-01-2019
10,0

Ervaring:
Kan niet anders zeggen dan alles netjes geregeld. Je kan echt voor weinig een nette goed geregelde uitvaart hebben. Je kan het helemaal naar je wensen maken.
Communicatie is ook helemaal goed zo wel ervoor als na de crematie.

Aanbeveling: ja

Krijn

07-01-2019
10,0

Ervaring:
Alles wat via Uitvaart24 was geregeld is perfect gelopen. Het ophalen van onze moeder was zeer waardig en respectvol. De rouwkaarten werden 1 dag later al bezorgd. En alle lof voor uitvaartbegeleidster Patricia Winkel. Wij hadden vanaf het eerste moment een goed gevoel bij haar. Dacht goed met ons mee en tijdens en na de uitvaart liet zij blijken dat zij een zeer warm mens is. Complimenten!

Aanbeveling: ja

Danny

07-01-2019
8,0

Ervaring:
Zeer tevreden over de afhandeling.
Alle voorkomende problemen werden op een goede manier opgelost.
Heb (helaas) 2x binnen 1 jaar gebruik moeten maken van de diensten.
Hoop dat het nog even duurt maar zal de volgende keer zeker weer gebruik willen maken van de diensten van uitvaart24.
Pakket keuze vind ik helemaal geweldig zo weet je precies waar je aan toe bent.

Aanbeveling: ja

Don

07-01-2019
10,0

Ervaring:
Wij zochten een technische crematie en kwamen bij uitvaart 24 uit. Nadat de offerte was uitgebracht hebben we besloten. Daarna, voor het overlijden, nog diverse keren contact gehad. Altijd bereikbaar en vriendelijke mensen. Empatisch vermogen was groot. Afhalen van de overledene gebeurde op afgesproken moment en zeer stijlvol en met respect.

Aanbeveling: ja

Cindy

30-12-2018
9,0

Ervaring:
Prima geregeld allemaal.

Aanbeveling: ja

Crematie regelen?

Hoe worden de kosten van een crematie eigenlijk samengesteld? Dat vraagt u zich misschien af. Hoe komt het dat de ene uitvaartondernemer veel duurder is dan de andere, terwijl er toch vergelijkbare handelingen worden verricht? Crematorium24 heeft zich dat ook afgevraagd en bewijst al enige tijd dat een compleet verzorgde stijlvolle crematie echt niet zoveel hoeft te kosten. Door de eigen marges laag te houden, goede afspraken te maken met betrouwbare leveranciers en door in het achterhoofd te houden wat écht belangrijk is:  Op het moment dat iemand een dierbare verliest is het noodzakelijk dat er een mooi, persoonlijk afscheid geregeld kan worden. Een afscheid dat de overledene recht doet, met het geleefde leven in gedachten. En dat moet voor iedereen mogelijk en betaalbaar zijn.

Klanten over Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.