Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Ervaringen

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Nederland een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Wij zijn onderdeel van Uitvaart24
Van begin t/'m afscheid, behulpzaam en goed voorbereid!
N Tuininga, 2021
9.2

160 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1221 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
Van begin t/'m afscheid, behulpzaam en goed voorbereid!

Heel goed geholpen! Iedereen was oprecht en meelevend. Alles keurig geregeld en uit handen genomen. Vooral met zoveel verdriet, was het heel fijn dat het afscheid naar onze wensen, door deze lieve mensen zo goed was geregeld. Bedankt hiervoor!!

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
23-07-2021 - N Tuininga, Amsterdam
10
Betrouwbaar, snel en meer dan prima verzorgd.

Uitvaart24 heeft voor ons de crematie (pakket eenvoud) meer dan prima verzorgd. Hebben snel een duidelijke offerte ontvangen en de bereikbaarheid is meer dan prima. Wel is het vermelden waard dat het afscheid op een industrieterrein is (om de kosten te drukken), dit was vooraf niet bij ons bekend waardoor we aankomst wel even moesten 'slikken'.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
23-07-2021 - Marco, Papendrecht
10
Zeer tevreden.

Nadat mijn moeder overleed moest er veel geregeld worden. Op de site van Uitvaart 24 staan de keuze's duidelijk beschreven en kun je de keuze maken uit verschillende draaiboeken. Ook wordt er goed beschreven wat er verzorgt wordt, tegen welke prijs en wat de meer prijzen zijn, heel transparant . Je wordt keurig en vriendelijk te woord gestaan en er wordt ook direct actie ondernomen ( dank je wel Marc).Er wordt goed geluisterd en de mensen die mijn moeder verzorgd hebben, hebben dit ook met rustig en met respect gedaan. Het financiële gedeelte wordt als je dit zelf wilt ook uit handen genomen en keurig afgehandeld. Wij als familie zijn heel tevreden hoe uitvaart 24 de uitvaart begeleid hebben, alles is in rust en vrede verlopen. Dank jullie wel. Fam.de Boer

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
23-07-2021 - Sandra, Haarlem
9
een menselijke en professionele verzorging.

Bij het overlijden van mijn moeder moest ik een vertrouwenspersoon vinden wat mij niet makkelijk leek om dat vanuit België in Nederland te doen zonder enige referentie van kennissen. Ik ben gelukkig bij een menselijke en professionele uitvaartondernemer terecht gekomen. Niet te veel en niet te weinig vragen, juist het goede. Ze kwamen snel met verzorgd en vriendelijk personeel dus ik voelde mij opnieuw op mijn gemak. Keuze mbt de mogelijkheden van crematie werden goed aangeboden zonder opdringerig te zijn. De crematie in Delft liep ook volgens wens en wij konden in alle rust afscheid nemen van mijn moeder. Ik kan hun met een gerust hart aanbevelen

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
22-07-2021 - Rick, van der Noordaa
10
Uitmuntende laatste zorg.

Ik kan niet bedenken wat er beter zou kunnen en voor mij is dat ongebruikelijk :-) Waar gewenst snel contact, alles is bespreekbaar, nazorg bij gemaakte afspraken, vooraf volledige transparantie en inzicht in kosten, standaard mooie kist, waardige benadering, mooie auto. Helemaal tevreden. Ik prijs Uitvaart24 dus de hemel in. Figuurlijk dan.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
22-07-2021 - Mattijs Hellevoort, Landsmeer

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Bij Uitvaart24 weet u vooraf exact waar u aan toe bent en dankzij onze lokale dienstverlening is alles tot in de puntjes verzorgd. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk een respectvol afscheid is.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085 016 0070

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 2.299,- bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy