Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Ervaringen

Ervaringen

Wij vragen elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Nederland een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Wij zijn onderdeel van Uitvaart24
perfecte organisatie
john, 2021
9.3

168 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1245 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
perfecte organisatie

Heel aimabel zeer sterk betrokken, niet alleen professioneel maar ook menselijk en ondanks alle organisatorische bijkomstigheden niet duur.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
20-09-2021 - john, amsterdam
10
Fijne uitvaartverzorging

Heel prettig kontakt, goed gericht op het voorkomen van problemen. Altijd bereid om mee te denken en schatten van mensen die weten wanneer ze nodig zijn! Zelfs een rolstoel stond klaar toen die nodig was. En ook nog goede mogelijkheden bij een goedkope uitvaart. Veel dank voor alle fijne begeleiding.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
20-09-2021 - Nelly, Den Haag
9
Zeer fijne organisatie, was top

De uitvaart was super geregeld. Vriendelijke mensen en hebben aan alle eisen voldaan, zeer hartelijk. De as kregen we ook vrij snel mee zodat we de overledene snel op doorreis aan haar laatste wens kon voldoen, dat was een hele opluchting. Ik kan iedereen deze uitvaart aanraden. Met vriendelijke groeten en bedankt voor de fijne zorg. Avyola Jozsi

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
13-09-2021 - Avyola Margit, ALmiryda
10
Professioneel, deskundig, informatief en prijs kwaliteit.

Alle lof voor de deskundigheid van Tamar en Luz. Zeer goed en duidelijke telefonische uitleg. Precies gedaan zoals wij, de nabestaande en de overledene, het wilden zonder poespas. Ook zeer tevreden over de afgesproken prijs.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
09-09-2021 - AJ van der Spiegel, Amstelveen
6
Zoals verwacht

Keurig te woord gestaan, duidelijk, en snel geholpen. Misschien een tip: wanneer men de overledene komt ophalen is het fijn als nabestaanden niet zien hoe de overledene van het bed op de grond en/of horizontaal door de deur zien gaan. Als het niet anders kan, is het wenselijk de nabestaanden even daarop voor te bereiden en hen te adviseren even weg te gaan. Achteraf kan dat beeld je teveel bijblijven.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
05-09-2021 - Christa , Lage Vuursche

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Bij Uitvaart24 weet u vooraf exact waar u aan toe bent en dankzij onze lokale dienstverlening is alles tot in de puntjes verzorgd. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk een respectvol afscheid is.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085 016 0070

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 2.299,- bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy