Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
947 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

Over ons

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget
in geheel Nederland.. Waardig en transparant, zonder
onverwacht hoge nota achteraf.
Uitvaart24 is actief met de volgende labels:

www.budgetuitvaart24.nl
www.GoedkoopsteCrematie.nl
www.GoedkopeUitvaart.nl
www.BasicUitvaart24.nl

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienst-
verlening?
Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085-0160070
www.uitvaart24.nl

F.J.

11-07-2019
9,0

Ervaring:
geode begeleiding

Aanbeveling: ja

Erik

19-06-2019
10,0

Ervaring:
Begeleiding door Thea perfect. Enkel woord genoeg om het allerbeste te doen of juist te laten! voorstelde besloten crematieruimte (Daelwijck Utrecht) mooiste ooit gezien, met familie en genodigden rond de kist en de kist niet ergens ver weg voor in een zaal. Kan geen negatief punt noemen. Zeer veel dank!!

Aanbeveling: ja

Rob

15-06-2019
10,0

Ervaring:
Zeer klantvriendelijk onze begeleidster Thea voelde aan alsof ze 1 van de familie was en ik kon haar ook echt dag en nacht bellen
Zij voelde ook exact aan wat voor een persoon mijn vrouw was en wist ook precies datgene te doen om zelfs een pijnlijk moment (boeket van zoon en zijn gezin die niet gewenst was) om te buigen naar een respectvol gebaar wat het ook uiteindelijk is maar je door de emotie van het moment niet ziet
DAARVOOR HULDE

Aanbeveling: ja

Ruud

12-06-2019
9,0

Ervaring:
Uitstekend verzorgde uitvaart; geen 10en omdat naar perfectie altijd gestreefd moet blijven worden.
fam. Beijforff, Barends, Schwarz

Aanbeveling: ja

Evert

09-06-2019
10,0

Ervaring:
Wederom goed ontzorgd

Aanbeveling: ja

maria

07-06-2019
9,0

Ervaring:
Rustig en respectvol is de uitvaart geregeld.Met veel persoonlijke betrokkenheid voor de "achterblijver".
Mijn dank !

Aanbeveling: ja

Annie

06-06-2019
9,0

Ervaring:
Zeer betrokken personeel en erg hulpvaardig.

Aanbeveling: ja

Anoniem

05-06-2019
8,0

Ervaring:
Aanvankelijk had ik twijfels vanwege de onbekendheid van het instituut. Nu alles achter de rug is kan ik zeggen dat ik er een goed gevoel aan over heb gehouden. Al met al ben ik positief verrast. Dank u.

Aanbeveling: ja

tineke

05-06-2019
9,0

Ervaring:
goed

Aanbeveling: ja

martine

04-06-2019
10,0

Ervaring:
Eerst kon het niet op zaterdag. daarna hebben ze alles op alles gezet om het toch op zaterdag te regelen, we waren erg blij, daar velen van ver moeten komen!
Erg fijn e mensen, we mochten ook iets langer blijven!!

Aanbeveling: ja

Crematie regelen?

Hoe worden de kosten van een crematie eigenlijk samengesteld? Dat vraagt u zich misschien af. Hoe komt het dat de ene uitvaartondernemer veel duurder is dan de andere, terwijl er toch vergelijkbare handelingen worden verricht? Crematorium24 heeft zich dat ook afgevraagd en bewijst al enige tijd dat een compleet verzorgde stijlvolle crematie echt niet zoveel hoeft te kosten. Door de eigen marges laag te houden, goede afspraken te maken met betrouwbare leveranciers en door in het achterhoofd te houden wat écht belangrijk is:  Op het moment dat iemand een dierbare verliest is het noodzakelijk dat er een mooi, persoonlijk afscheid geregeld kan worden. Een afscheid dat de overledene recht doet, met het geleefde leven in gedachten. En dat moet voor iedereen mogelijk en betaalbaar zijn.

Klanten over Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.