Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Ervaringen

Ervaringen

Wij vragen elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Nederland een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Wij zijn onderdeel van Uitvaart24
Uitermate vriendelijk, flexibel en duidelijk!
Stephen, 2021
9.3

147 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1270 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
Uitermate vriendelijk, flexibel en duidelijk!

Niets dan lof voor Uitvaart24. Alle medewerkers waar ik contact mee heb gehad waren zeer prettig in de omgang en communicatief vaardig. Erg fijn om in zo’n verdrietige tijd zo goed en flexibel geholpen te worden in de wetenschap dat je een eerlijke prijs betaald. Alles online geregeld met paar keer telefonisch contact om van de standaard af te wijken. De begeleiding op de uitvaart zelf was warm en professioneel. Dit was de eerste ervaring met Uitvaart24 maar kan het iedereen aanraden!

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
27-12-2021 - Stephen, Badhoevedorp
10
Super

Zeer kundig en betrouwbaar

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
23-12-2021 - Hans, Apeldoorn
10
Prachtig

Voor de 3e keer uitvaart24 ingeschakeld, wederom een prettige benadering ervaren. Deze keer was het voor onze tante, de eerste ontmoeting met de uitvaartverzorgster Thea was heel goed er was direct een klik. Ze heeft ons (mijn zus en mij) prima geholpen en de uitvaartplechtigheid tot een mooi samenzijn gebracht. We hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden, en wensen meer mensen dit warme bad. Dank je Thea, je bent bijzonder.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
11-12-2021 - José , Noordwijk
8
Precies zoals wij het ons wenste

Wij wisten al een tijd dat het overlijden van mijn schoonmoeder aanstaande was en hadden dus goed de tijd om zelf alles voor te bereiden en ook diverse offertes aan te vragen van uitvaartverzorgers. Al het eerste contact met Jan-Jaap was buitengewoon plezierig. Hij legde alles heel helder uit, met de nodige empathie. De prijs was het aantrekkelijkst en de mogelijkheden heel flexibel. Ik heb zelf alles geregeld omdat wij het zo wilden. Dit doe je (gelukkig) niet dagelijks. Waar moet je allemaal aan denken? De medewerkers van Uitvaart 24 en Thea van Veenschoten heeft ons daarbij uitstekend ondersteund, was er op de momenten dat het nodig was, en trad terug waar het niet hoefde. Zo hebben wij zelf de kist gesloten, aangifte van overlijden gedaan, de plechtigheid geleid, aanvraag bij de begrafenis verzekering gedaan, de kaarten gestuurd etc. Juist de flexibele mogelijkheden, de transparante prijs en het meedenken gaven ons houvast en steun waar wij het nodig hadden.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
09-12-2021 - Diny, Lelystad
10
Humaan, klantvriendelijk, accuraat en servicegericht

Humaan, klantvriendelijk, accuraat en servicegericht

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
07-12-2021 - Malvina Cecilia, Amsterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Bij Uitvaart24 weet u vooraf exact waar u aan toe bent en dankzij onze lokale dienstverlening is alles tot in de puntjes verzorgd. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk een respectvol afscheid is.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085 016 0070

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 2.399,- bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy