Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Ervaringen

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Nederland een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Wij zijn onderdeel van Uitvaart24
Zeer correct en meelevend.
Anne, 2021
9.2

162 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1224 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
9
Zeer correct en meelevend.

We kozen voor uitvaart 24 op basis van consumenten programma's en artikel in de Volkskrant, als ook reviews van klanten. Via de telefoon contact gelegd, keurige offerte per mail ontvangen. De gekozen ECO kist was echt een mooie kist, mooie voering van ongebleekt katoen. Er wordt goed geluisterd / overlegd en de mensen die mijn vader verzorgd / afgelegd hebben, hebben dit ook heel rustig en respectvol gedaan. Niets wordt gehaast afgedaan, er is alle tijd om op een rustige en meelevende wijze de uitvaart te verzorgen. Telefonische nazorg wordt positief ervaren.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
29-07-2021 - Anne, Wassenaar
10
Bijzonder prettige mensen en een zeer goede service

Heb van te voren gebeld wat te doen bij overlijden, helder en duidelijk antwoord, daarna zeer goede hulp, alles erg netjes afgehandeld, snelle terugkoppeling en 24 uur per dag bereikbaar.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
29-07-2021 - Hanneke Bosveld, Houten
10
Perfect, absoluut aan te raden

Een uitvaart is niet iets dat je graag regelt. Maar door de uitvaart te laten regelen en begeleiden door Uitvaart24 worden alle zorgen je ontnomen. Onze uitvaartbegeleider heeft ervoor gezorgd dat wij een zeer bijzondere uitvaart van mijn zus mochten beleven en wij zijn Uivaart24 zeer dankbaar dat dit op zo'n prachtige wijze heeft kunnen plaatsvinden. Ook de prijsstelling is zeer goed, Uitvaart24 is goed betaalbaar, ook in vergelijking met andere partijen. Een overlijden is op zich een verschrikkelijke gebeurtenis, maar ik zou Uitvaart24 zeker aanraden bij vrienden en bekenden als zij op zoek zijn naar een goede uitvaartonderneming die ontzorgt en zorgt voor een persoonlijke benadering.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
28-07-2021 - Nina, Amsterdam
10
Van begin t/'m afscheid, behulpzaam en goed voorbereid!

Heel goed geholpen! Iedereen was oprecht en meelevend. Alles keurig geregeld en uit handen genomen. Vooral met zoveel verdriet, was het heel fijn dat het afscheid naar onze wensen, door deze lieve mensen zo goed was geregeld. Bedankt hiervoor!!

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
23-07-2021 - N Tuininga, Amsterdam
10
Betrouwbaar, snel en meer dan prima verzorgd.

Uitvaart24 heeft voor ons de crematie (pakket eenvoud) meer dan prima verzorgd. Hebben snel een duidelijke offerte ontvangen en de bereikbaarheid is meer dan prima. Wel is het vermelden waard dat het afscheid op een industrieterrein is (om de kosten te drukken), dit was vooraf niet bij ons bekend waardoor we aankomst wel even moesten 'slikken'.

Aanbeveling Ja
Bereikbaarheid
Communicatie
Deskundigheid
23-07-2021 - Marco, Papendrecht

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Bij Uitvaart24 weet u vooraf exact waar u aan toe bent en dankzij onze lokale dienstverlening is alles tot in de puntjes verzorgd. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk een respectvol afscheid is.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085 016 0070

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 2.299,- bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy