Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
929 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

Over ons

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget
in geheel Nederland.. Waardig en transparant, zonder
onverwacht hoge nota achteraf.
Uitvaart24 is actief met de volgende labels:

www.budgetuitvaart24.nl
www.GoedkoopsteCrematie.nl
www.GoedkopeUitvaart.nl
www.BasicUitvaart24.nl

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienst-
verlening?
Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085-0160070
www.uitvaart24.nl

Hugo Joan

21-05-2019
10,0

Ervaring:
Een aantal jaren geleden had ik, in het geval dat er een ongeluk met mijn vrouw en mij zou gebeuren, een uitgebreide informatie voor onze executeur testamentair gemaakt. Ik was daarbij o.a. terecht gekomen bij Uitvaart24 en ik raad iedereen aan om hoe dan ook een uitvaartorganisatie te kiezen zodat als het geval zich voordoet, en dat kan midden in de nacht het geval zijn, je weet welke organisatie je moet bellen. Toen mijn vrouw in de nacht overleed wist ik daardoor dat ik direct Uitvaart24 moest bellen. Zoals ik heb aangegeven bleek dat een heel bijzondere organisatie. Zij hebben alles zo waardig, eerbiedig, hartelijk, behulpzaam en deskundig begeleid. Dat is zeer troostend in zo’n vreselijke situatie.

Aanbeveling: ja

Tenne

20-05-2019
3,0

Ervaring:
niet fijn

Aanbeveling: nee

Meroen

11-05-2019
9,0

Ervaring:
Het was fijn om in de situatie de steun te krijgen van jullie en alles te bespreken en info te krijgen wat er allemaal moet gebeuren. Het luisteren oor tijdens de bespreking dat voelde emotioneel fijn om de emoties te uiten. Het menselijk gevoel komt daarmee naar boven. Mijn dank.

Aanbeveling: ja

Magriet

10-05-2019
10,0

Ervaring:
Geen ervaring

Aanbeveling: ja

Kees

10-05-2019
8,0

Ervaring:
Netjes uitgevoerde uitvaart. Precies zoals we afgesproken hadden.
Enige minpuntje was de afspraak voor extra ruimte bij nemen van afscheid.
Maar ik zou uitvaart24 aan iedereen adviseren voor een nette en goedkope manier van een uitvaart.

Aanbeveling: ja

Cedric

10-05-2019
10,0

Ervaring:
Geen ervaring

Aanbeveling: ja

Linda

08-05-2019
9,0

Ervaring:
Ik ben heel tevreden over uitvaart 24. Ik had alles van te voren al besproken met Jan Jaap en Mark, op de dag zelf hoefde ik alleen maar te bellen en alles werd gedaan zoals afgesproken.

Aanbeveling: ja

Ivar

08-05-2019
8,0

Ervaring:
Mooi Concept. Eerlijke prijs. Geen poespas.

Goed ceremonie verzorgd door de heer Naarden.
Verstaat zijn vak en een prachtige stem.
Onze dank daarvoor.

Aanbeveling: ja

Marjo

07-05-2019
9,0

Ervaring:
Duidelijke communicatie. Snelle service. Aardige, deskundige medewerkers. Geen verborgen kosten.

Aanbeveling: ja

Maaike

07-05-2019
8,0

Ervaring:
De rol van degene die het lijk bewaakte Mike.... was voor mij niet onverdeeld positief. Hij zag er prachtig uit ,een soort visitekaartje maar deed dingen die voor hem belangrijk waren en niet als dusdanig gecommuniceerd waren.Opdracht van muziek verzorgen e.d. werden ten dele uitgevoerd en op het laatst was hij "de weg kwijt" in die zin dat hij het tijdschema niet goed in de gaten hield.
Over alle andere facetten ben ik onverdeeld positief.

Aanbeveling: ja

Crematie regelen?

Hoe worden de kosten van een crematie eigenlijk samengesteld? Dat vraagt u zich misschien af. Hoe komt het dat de ene uitvaartondernemer veel duurder is dan de andere, terwijl er toch vergelijkbare handelingen worden verricht? Crematorium24 heeft zich dat ook afgevraagd en bewijst al enige tijd dat een compleet verzorgde stijlvolle crematie echt niet zoveel hoeft te kosten. Door de eigen marges laag te houden, goede afspraken te maken met betrouwbare leveranciers en door in het achterhoofd te houden wat écht belangrijk is:  Op het moment dat iemand een dierbare verliest is het noodzakelijk dat er een mooi, persoonlijk afscheid geregeld kan worden. Een afscheid dat de overledene recht doet, met het geleefde leven in gedachten. En dat moet voor iedereen mogelijk en betaalbaar zijn.

Klanten over Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.