Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel ons direct om een overlijden te melden

Contactgegevens

Ook voor vragen kunt u ons vrijblijvend bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Wij verzorgen een uitvaart in het crematorium in Doetinchem voor elk budget. Wij doen dat volledig transparant. Onze tarieven zijn helder en vooraf duidelijk, u krijgt geen onverwachte kosten achteraf. We begeleiden het afscheid professioneel en persoonlijk. Wij luisteren naar uw wensen, denken met u mee en begeleiden u zodat u een blijvend mooie herinnering zult hebben.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Doetinchem:

Yarden Crematorium Slangenburg
Nutselaer 4
7004 HJ Doetinchem

Wat vertellen anderen over onze diensten?

9,0

Wat een prettig contact met alle mensen van Uitvaart24! Van begin tot eind goede service, vriendelijkheid en betrokkenheid. Ook duidelijkheid omtrent de kosten, en er werd goed met ons meegedacht! We zijn heel tevreden!

- Nanette (23-02-2019)

Neem gerust contact op

Wilt u meer informatie of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact op. Crematorium24 is 24/7 bereikbaar.

Crematie regelen?

Hoe worden de kosten van een crematie eigenlijk samengesteld? Dat vraagt u zich misschien af. Hoe komt het dat de ene uitvaartondernemer veel duurder is dan de andere, terwijl er toch vergelijkbare handelingen worden verricht? Crematorium24 heeft zich dat ook afgevraagd en bewijst al enige tijd dat een compleet verzorgde stijlvolle crematie echt niet zoveel hoeft te kosten. Door de eigen marges laag te houden, goede afspraken te maken met betrouwbare leveranciers en door in het achterhoofd te houden wat écht belangrijk is:  Op het moment dat iemand een dierbare verliest is het noodzakelijk dat er een mooi, persoonlijk afscheid geregeld kan worden. Een afscheid dat de overledene recht doet, met het geleefde leven in gedachten. En dat moet voor iedereen mogelijk en betaalbaar zijn.

Klanten over Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Bekijk ervaringen