crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Nijmegen

Nijmegen

Geheel verzorgde crematie vanaf € 2299,00

Crematorium

Kies je bij het afscheid van jouw dierbare voor een crematie, dan is het prettig om een crematorium te vinden die bij jouw wensen past. Uitvaart24 verzorgt de gehele crematie in het crematorium regio Nijmegen en is jouw steun tijdens de uitvaart. We zorgen voor een stijlvolle locatie en ceremonie, waar voldoende ruimte is de wensen van de overledene en voor de wijze waarop jij en jouw naasten de crematie willen vormgeven. De kosten houden we laag en inzichtelijk, zodat je vanaf het begin weet waar je aan toe bent. Een crematie in de buurt van Nijmegen? Neem telefonisch contact op met Uitvaart24 om alle mogelijkheden te bespreken.

Crematorium kiezen

Een crematorium kiezen is een eerste stap in het afscheid van jouw dierbare. Neem contact op met Uitvaart24 voor een crematie en alle opties bij crematorium Nijmegen. Wij helpen jou met het organiseren van de crematie op een stijlvolle afscheidslocatie. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we alle mogelijkheden voor het afscheid bij een crematorium in Nijmegen. Daarbij houden we altijd rekening met jouw wensen en het beschikbare budget. We vinden het belangrijk dat het regelen van de crematie zorgeloos verloopt voor alle betrokkenen en dat jij en jouw dierbaren kunnen terugkijken op een mooi en passend afscheid.

Crematorium Nijmegen

Na het kiezen voor crematorium in Nijmegen verzorgt Uitvaart24 de complete crematie. Het eerste contact verloopt via een telefonische kennismaking. Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen en eventuele onduidelijkheden te bespreken. Samen lopen we het afscheid door en bespreken samen met jou de keuzes voor de ceremonie, de condoleance, de wensen van de overledene en de sfeer tijdens het afscheid.

Kosten voor crematorium Nijmegen

De kosten voor een afscheid in crematorium Nijmegen zijn altijd helder. Uitvaart24 biedt voordelige crematiepakketten, waarbij alle belangrijke zaken inbegrepen zijn. De prijs van de crematie is meteen duidelijk, zodat je je achteraf geen zorgen hoeft te maken over de totale kosten. Wanneer je iets extra’s wilt toevoegen aan de crematie of het afscheid nog persoonlijker wilt maken, is dat uiteraard ook mogelijk.

Wil je een crematie regelen in een crematorium in de buurt van Nijmegen? Uitvaart24 is 24/7 telefonisch bereikbaar om de crematie te verzorgen en jouw vragen te beantwoorden. Bel meteen: 085-0160614

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2299,00
Altijd een warm & waardig afscheid
Landelijke dekking
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar
Wij zijn onderdeel van Uitvaart24

Ervaringen met Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. Klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Lees meer ervaringen
Zeer correct en meelevend.
Anne, 2021

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy