crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Nijmegen / Crematorium en Begraafplaats Jonkerbos
Nijmegen

Crematorium en Begraafplaats Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium en begraafplaats Jonkerbos, Nijmegen

Naast begraafplaats Jonkerbos ligt sinds 1984 dit ruim gebouwde crematorium. Met twee aula’s, drie koffiekamers voor een condoleance na de plechtigheid en een familiekamer biedt het volop ruimte voor een mooi afscheid. Meestal is een afscheid heel verdrietig, maar tegelijk kan juist een uitvaart nieuwe mooie herinneringen maken, waar naderhand toch met een goed gevoel aan terug wordt gedacht. Het lijkt goed afgerond, het laatste wat je voor je nabestaande kunt doen. Een uitvaart die past bij de overledene en diens leven, dat helpt bij het verwerken van het verlies.

Jonkerbos aula

Goed geregeld in Crematorium Jonkerbos

De Boszaal kan 135 mensen een zitplaats geven, de Jonkerzaal is wat kleiner. Hier kan een intiem afscheid gerealiseerd worden voor 35 mensen. De gebrandschilderde ramen en de zitbanken, die staan in een halve cirkel om de plaats waar de sprekers naast de kist staan, vormen samen een aangename sfeer voor een passende ceremonie. De Boszaal heeft voor de naaste familie een aparte kamer, de Tuinkamer.

Jonkerbos aula

Persoonlijk afscheid in Crematorium Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos heeft, inspelend op de wensen van tegenwoordig, ook een afscheidskamer gerealiseerd. Hier kunnen nabestaanden in de dagen voorafgaand aan de uitvaart op hun eigen manier en op hun eigen moment afscheid nemen. Deze ruimte is huiselijk en warm ingericht en zo is er een mogelijkheid tot persoonlijk afscheid, zonder dat de overledene thuis blijft. Crematorium Jonkerbos biedt nu alle voorzieningen op één locatie bij het regelen van de crematie.

Jonkerbos koffiekamer

Moderne faciliteiten in Crematorium Jonkerbos

Als een afscheid niet door alle belangstellenden bezocht kan worden is het prettig als er op afstand, eventueel op een later moment, kan worden meegekeken bij de plechtigheid. Dat kan met het moderne camerasysteem. Hiermee wordt een live opname gemaakt, die live kan worden gezien na gebruik van een code die u aan de genodigden verstuurt. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten op het gebied van geluid en beeld.

Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden bel gerust met 085-0160614 of mail naar info@crematorium-nijmegen.nl.  We regelen voor u in Crematorium en begraafplaats Jonkerbos de uitvaart naar uw wensen en volgens afspraak.

Adresgegevens

Crematorium Jonkerbos

Crematorium en Begraafplaats Jonkerbos

Weg door Jonkerbos 51
6532 CN Nijmegen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy