crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Nijmegen / Crematorium Waalstede
Nijmegen

Crematorium Waalstede

Crematorium Waalstede

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

In Nijmegen ligt ook Crematorium Waalstede

In 2016 is dit moderne crematorium in gebruik genomen. Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving. De lichte, huiselijke en kleurrijke binnenruimtes bieden een warm welkom. Er hangt kunst aan de muur en er staan eigentijdse meubels. Een aangename omgeving geeft steun tijdens een uitvaart, hoe vreemd dit misschien ook klinkt.

Waalstede aula

Crematorium Waalstede voor grote en kleine gezelschappen

Als een dierbare is overleden helpt een passend afscheid bij het verwerken van het verlies. Elk afscheid is anders, omdat elk persoon anders is. De een wil graag een groots afscheid, de ander wil het juist in intieme sfeer organiseren. In de ruime aula met 145 zitplaatsen, uit te breiden met nog 25 stoelen en 250 staanplaatsen, kan een groot gezelschap terecht. Voor een intieme bijeenkomst is er een huiskamer. Er zijn vier familiekamers voor opbaringen en afscheid. Een daarvan is een 24-uurskamer, waarbij u de mogelijkheid heeft dag en nacht bij uw naaste te zijn, of in elk geval te komen en te gaan wanneer u zelf wilt.

Waalstede koffiekamer

Persoonlijk afscheid in Crematorium Waalstede, Nijmegen

Juist de persoonlijke woorden die gesproken worden, de beelden die getoond worden uit het leven van de overledene en de muziek die gespeeld wordt, maken een uitvaart bijzonder en uniek. In Crematorium Waalstede bieden de moderne beeld- en geluid installaties de gelegenheid om alles goed hoorbaar en zichtbaar over te brengen. Een live opname van de plechtigheid in de aula geeft mensen die er niet bij kunnen zijn de mogelijkheid om op afstand mee te kijken. Of u kunt naderhand zelf nog eens de beelden terugzien.

Waalstede aula

Uitgebreide cateringmogelijkheden in Crematorium Waalstede

Tijdens de condoleance is het wel zo prettig om herinneringen op te halen met een kopje koffie erbij. Op een later tijdstip is een drankje om op het leven van de overledene te drinken geen gek idee. De mogelijkheden zijn veel uiteenlopender dan u wellicht denkt. Bespreek vooral uw wensen met ons bij het regelen van de crematie. Deel herinneringen, vertel wat u wilt en samen komt u vast tot een gedenkwaardig afscheid waar u en de andere aanwezigen met een prettig gevoel aan terugdenkt.

Adresgegevens

Crematorium Waalstede

Crematorium Waalstede

Staddijk 130
6537 TW Nijmegen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy