crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Heeze / Crematorium Heeze
Heeze

Crematorium Heeze

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Heeze

Iedereen verdient een persoonlijk en waardig afscheid. Wij helpen u met een geheel verzorgde crematie bij het rustig gelegen crematorium in Heeze. Hoewel de periode rondom een afscheid vaak intens en emotioneel is, moet er in die tijd ook veel geregeld worden. Met de grootste zorg ondersteunen onze professionele uitvaartleiders u graag. Wij bieden een luisterend oor en samen met u doen wij er alles aan om van deze emotionele gebeurtenis een waardevolle herinnering te maken.

Crematie regelen bij Crematorium Heeze

Waar ieder persoon uniek is, geldt dit ook voor ieder afscheid. Het leven van de overledene herdenken zoals dit past bij de persoon, vinden wij belangrijk. Daarom staan uw wensen centraal. Of u nu kiest voor een ingetogen crematie in besloten kring of een uitbundig en mooi afscheid met afscheidsdienst: onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar.

Crematorium Heeze, een bijzondere plek

In het sfeervol ingerichte crematorium, krijgt de overledene een bijzonder afscheid. Het crematorium is rustig gelegen in een bosrijke omgeving. Met prachtig uitzicht op een grote vijver, huiselijk en sfeervol ingerichte ruimtes en vele mogelijkheden, is dit een de plek voor een mooie uitvaart.

Beschikbare faciliteiten

Het crematorium in de prachtige bosrijke omgeving van Heeze biedt verschillende moderne faciliteiten en mogelijkheden. De aula is een mooi vormgegeven en een sfeervolle ruimte, waar u samen met gasten kunt terugkijken op het leven van uw dierbare met herinneringen, woorden, muziek en foto’s. De aula biedt levensgrote ledwalls voor foto’s en video’s en er is een ringleiding voor mensen met een gehoorapparaat. Ook is er de mogelijkheid om een livestream uit te zenden.

As-bestemming bij Crematorium Heeze

Na afloop van de dienst in de aula kunt u met uw gasten of familie samenkomen in een koffiekamer van het crematorium. Daar heeft u een buitenterras en uitzicht op de vijver en de bossen. Onder het genot van wat te eten en te drinken, kunnen jullie in huiselijke, informele sfeer herinneringen ophalen. Op het mooie buitenterrein rondom het crematorium vindt u ook de strooivelden en de urnenmuren. Het buitenterrein is altijd toegankelijk.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden of een crematie in Heeze regelen? We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614 en bereikbaar via de mail op info@crematorium24.nl.

Adresgegevens

Crematorium Heeze

Somerenseweg 120,
5591 TN Heeze

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy