Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Crematie regelen in Heeze

Crematie regelen in Heeze

Een waardige uitvaart met Crematorium24

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 999,-

Crematie in Heeze

Iedereen verdient een persoonlijk en waardig afscheid. Bij Crematorium24 kunt u uitgaan van een geheel verzorgde crematie bij het rustig gelegen crematorium in Heeze. Hoewel de periode rondom een afscheid vaak intens en emotioneel is, moeten er in die tijd ook veel geregeld worden. Met de grootste zorg ondersteunen onze professionele uitvaartleiders u graag. Wij bieden een luisterend oor en samen met u doen wij er alles aan om van deze emotionele gebeurtenis en het afscheid van uw dierbare een waardevolle herinnering te maken.

En unieke crematie regelen in Heeze

Waar ieder persoon uniek is, geldt dit ook voor ieder afscheid. Het leven van de overledene herdenken zoals dit past bij de persoon, vinden wij belangrijk. Daarom is bij het crematorium in Heeze alles mogelijk en niets te gek. Of u nu kiest voor een ingetogen crematie in besloten kring of een uitbundig en mooi afscheid met afscheidsdienst: Crematorium24 is er voor u. Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Wij luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om in het crematorium in Heeze een waardige crematie voor uw dierbare te verzorgen.

Crematorium Heeze, een bijzondere plek

In het sfeervol ingerichte crematorium in Heeze, krijgt de overledene een bijzonder afscheid. Het crematorium is rustig gelegen in een bosrijke omgeving. Met prachtig uitzicht op een grote vijver, huiselijk en sfeervol ingerichte ruimtes en vele mogelijkheden, is dit een fijne plek voor een mooie uitvaart.

De mogelijkheden van een crematie in Heeze

Het crematorium in de prachtige bosrijke omgeving van Heeze biedt verschillende moderne faciliteiten en mogelijkheden. De aula is een mooi vormgegeven en sfeervolle ruimte, waar u samen met gasten kunt terugkijken op het leven van uw dierbare met herinneringen, woorden, muziek en foto’s. De aula biedt levensgrote ledwalls voor foto’s en video’s en er is een ringleiding voor mensen met een gehoorapparaat. Ook is er de mogelijkheid om een livestream uit te zenden.

Asbestemming bij Crematorium in Heeze

Na afloop van de dienst in de aula kunt u met uw gasten of familie samenkomen in een koffiekamer van het crematorium. Daar heeft u een buitenterras en uitzicht op de vijver en de bossen. Onder het genot van wat te eten en te drinken, kunnen jullie in huiselijke, informele sfeer herinneringen ophalen. Op het mooie buitenterrein rondom het crematorium vindt u ook de strooivelden en de urnenmuren. Dit buitenterrein is altijd toegankelijk. Nadat de as van uw dierbare een maand is bewaard, krijgt u de mogelijkheid het hier bij te zetten of uit te strooien.

Zo regelt u een crematie in Heeze

Iedere uitvaart is uniek, toch zijn er een aantal zaken die altijd geregeld moeten worden. U kunt hierbij denken aan de aangifte van overlijden, de verzilvering van de verzekeringspolis, het regelen van de uitvaart bij het rustig gelegen Crematorium in Heeze en het afhandelen van andere administratieve zaken.

U kunt ervoor kiezen dit als nabestaanden zelf te regelen, maar dit hoeft niet. Bij het regelen van een afscheidsdienst bij het crematorium in Heeze kan een uitvaartverzorger van Crematorium24 u namelijk bijstaan. Zo hoeft u zich na het overlijden van uw dierbare niet bezig te houden met het regelen en de vele mogelijkheden, maar kunt u de kostbare tijd gebruiken om op persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of wilt u ondersteuning bij het regelen van een bijzonder afscheid bij het crematorium in Heeze? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 085 019 7966 .

Kosten van een crematie bij DELA Heeze

Een uitvaart in de prachtige bosrijke omgeving in Heeze kost gemiddeld tussen de € 2.499,- en € 5.799,-. Hierbij hangen de uiteindelijke kosten volledig af van uw wensen: kiest u voor een ingetogen crematie zonder afscheidsdienst en regelt u de (meeste) zaken rondom het afscheid zelf? Dan betaalt u minder dan wanneer u kiest voor een uitgebreide crematie met afscheidsdienst, ruimte voor condoleren en volledige ontzorging door één van onze professionele uitvaartleiders.

Maar of u nu veel of weinig budget te besteden hebt en kiest voor een ingetogen of uitgebreide uitvaart, Crematorium24 is er voor u. Want wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een persoonlijke en mooie uitvaart verdient en wij verzorgen die met liefde.

Neem contact op

Heeft u vragen over de kosten en het verzorgen van een uitvaart bij Crematorium Heeze of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085 019 7966 .

Meer over het Crematorium in Heeze?

Lees meer

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy