Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Over Uitvaart24

Over Uitvaart24

Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid. U bepaalt het crematorium.

Ieder mens verdient een waardige uitvaart, ongeacht locatie, budget of speciale wensen. Uitvaart24 verzorgt professionele crematies en begrafenissen door heel Nederland, tegen een lage prijs. De complete crematie of begrafenis wordt voor een vast, laag bedrag verzorgd door Uitvaart24. We bieden complete dienstverlening en nemen daarbij al het regelwerk uit handen. U maakt de wensen aan ons kenbaar en wij zorgen voor een stijlvolle en persoonlijke uitvaart die vlekkeloos verloopt. Wilt u een overlijden melden, dan kunt u op ieder moment van de dag contact opnemen met Uitvaart24, wij helpen u graag.

Persoonlijke uitvaart in betrouwbare handen

Het doel van Uitvaart24 is om, samen met u, een mooie, waardevolle herinnering te realiseren. Bij het regelen van een crematie of begrafenis houden we daarom altijd rekening met de wensen van de overledene én de wensen van de nabestaanden. We houden de tarieven laag, terwijl dat geen afbreuk doet aan de waardigheid van de plechtigheid. Iedere begrafenis of crematie is stijlvol en persoonlijk, waarbij Uitvaart24 zorgt voor een professionele organisatie en vlekkeloos verloop van het afscheid.

Uitvaartverzorger in heel Nederland

Een crematie of begrafenis organiseren via Uitvaart24 kan in iedere gemeente in Nederland. Voor het regelen van het afscheid kijken we samen met u naar de wensen en mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van de uitvaart, zoals een kist, het verzorgen van de plechtigheid, de rouwkaarten en de condoleance. Heeft u specifieke wensen voor de crematie of begrafenis? U kunt ons altijd bellen voor overleg en advies.

Uitvaart24 is een landelijke organisatie die samenwerkt met een groot aantal lokale uitvaartondernemers. Door goede afspraken te maken en de kantoorkosten zo laag mogelijk te houden, kunnen we scherpe prijzen aanbieden.

Betaalbare crematie of begrafenis

Uitvaart24 is overtuigd dat persoonlijke uitvaartverzorging niet duur hoeft te zijn. Met ieder budget is het mogelijk om een waardig en passend afscheid te organiseren in de vorm van een crematie of begrafenis. De kosten voor de uitvaart zijn bij Uitvaart24 altijd laag en transparant.

Bij Uitvaart24 zijn de kosten voor een uitvaart direct helder dankzij onze betaalbare pakketten. Met de crematie pakketten en begrafenis pakketten verzorgt Uitvaart24 een complete uitvaart voor een vaste, lage prijs zonder onverwachte kosten achteraf. De pakketten zijn tegen meerprijs uit te breiden met eventuele extra wensen.

Uitvaart24 helpt u graag bij het organiseren van een crematie of begrafenis bij u in de buurt. Aarzel niet om contact op te nemen met Uitvaart24, wij staan voor u klaar.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy