Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Uitvaart Informatie

Uitvaart Informatie

Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid. U bepaalt het crematorium.

Wanneer u een dierbare bent verloren, komt er veel op u af. Er moet een uitvaart geregeld worden, waarbij u als nabestaande veel keuzes moet maken. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en helpen u met het regelen van de uitvaart. We houden de begrafenis of crematie zo betaalbaar mogelijk en bieden daarom vaste pakketten waarbij alles inbegrepen is. Had de overledene specifieke wensen of wilt u als nabestaanden iets persoonlijks toevoegen aan het afscheid? We bespreken alle mogelijkheden tijdens het eerste contact. We regelen de uitvaart van A tot Z en bieden daarbij 24/7 persoonlijke ondersteuning. Zodra u de uitvaart gaat plannen, belt u met ons zodat we u meteen kunnen helpen.

Begrafenis of Crematie

Eén van de eerste beslissingen die u neemt, is de keuze tussen begrafenis of crematie. Er zijn verschillende redenen om voor begraven of cremeren te kiezen, afhankelijk van budget, persoonlijke voorkeur of om praktische redenen. Twijfelt u nog, dan helpen wij u graag tijdens een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

Wat moet worden geregeld bij een uitvaart

Voor een uitvaart moet veel geregeld worden. Wanneer u een dierbare verloren bent, wilt u de zorgen over de uitvaart zo beperkt mogelijk houden. Daarom zijn wij uw steun voor, tijdens en na de uitvaart.

Bij het regelen van een uitvaart heeft u altijd de vrijheid om bepaalde keuzes te maken. Zo beslissen de nabestaanden zelf over de locatie van het crematorium of de begraafplaats. Het afscheid wordt een mooie, blijvende herinnering die helpt bij het werken van het verlies. Wij bieden 24/7 persoonlijke ondersteuning en luisteren altijd naar de wensen van de overledene en van de nabestaanden.

Betaalbare uitvaart

Een belangrijk aspect van de uitvaart, zijn de kosten. Het is prettig om de prijs van de uitvaart meteen inzichtelijk te hebben, zodat u achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan. Bij het regelen van een begrafenis of crematie houden wij daarom de kosten laag. We werken transparant en bieden vaste, betaalbare pakketten voor crematies en pakketten voor begrafenissen. Alle pakketten zijn uit te breiden tegen een meerprijs. Heeft u nog vragen over het regelen van een uitvaart? Neem dan contact op met ons.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy