Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Onze werkwijze

Onze werkwijze

Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid. U bepaalt het crematorium.

Wij helpen u bij het regelen van een stijlvol afscheid voor uw dierbare. Op het moment dat u een begrafenis of crematie wilt organiseren, zijn wij uw vaste aanspreekpunt en steun en toeverlaat. We regelen de complete uitvaart, waarbij het afscheid persoonlijk en professioneel begeleid wordt. Een stijlvol en waardig afscheid, altijd binnen het beschikbare budget. Wij werken namelijk met overzichtelijke en betaalbare pakketten voor cremeren of begraven. Vooraf zijn alle kosten en afspraken helder, zodat u achteraf geen onverwachte kosten heeft. Wij bieden 24/7 persoonlijke ondersteuning en betrekt u altijd bij de organisatie van het afscheid.

Een betrouwbare en transparante uitvaartverzorger

Wij bieden de mogelijkheid om een uitvaart in heel Nederland te verzorgen. Daarbij willen we u alle zorgen uit handen nemen, want een overlijden is al emotioneel genoeg. Wanneer u op zoek bent naar een uitvaartverzorger, kunt u het overlijden melden door telefonisch contact op te nemen met ons. Wij regelen de uitvaart, zodat u alle ruimte houdt om het afscheid in alle rust te verwerken.

Na het melden van een overlijden worden alle mogelijkheden in alle rust besproken tijdens een kennismakingsgesprek. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel en daarom vinden we het belangrijk om de kosten en de afspraken direct helder te hebben. De uitvaartleider neemt alle stappen rustig met u door, alles is bespreekbaar. Tijdens het kennismakingsgesprek is er uiteraard ook voldoende mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Betaalbare pakketten voor crematie of begrafenis

Wij verzorgen crematies en begrafenissen voor ieder budget. Om de kosten van de uitvaart laag en overzichtelijk te houden, werken wij met vast pakketten voor crematie of begrafenis. Ieder pakket is tegen meerprijs uit te breiden met persoonlijke wensen. De extra mogelijkheden zijn online na te lezen en kunnen uiteraard besproken worden met de uitvaartleider.

Gaat uw voorkeur uit naar cremeren, dan bieden we drie betaalbare crematie pakketten: een crematie zonder dienst, een crematie met intiem afscheid en een compleet verzorgde crematie met dienst en condoleance. Tijdens het kennismakingsgesprek met de uitvaartleider kunt u alle opties en het beschikbare budget rustig doorspreken.

Wanneer u kiest voor begraven, kunt u bij ons kiezen uit twee begrafenis pakketten waarmee het hele afscheid wordt geregeld. Wij kunnen een begrafenis zonder kosten van de begraafplaats regelen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een geheel verzorgde begrafenis inclusief graf, dienst en condoleance.

Een overlijden melden kan 24 uur per dag bij ons op telefoonnummer 085 01 6 0614 . Na het melden van overlijden komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek waarin wij in alle rust met u de stappen doorlopen voor het regelen van een waardige uitvaart. Wilt u een uitvaart regelen of hebt u nog vragen over het regelen van een crematie of begrafenis door ons? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy