crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Zwolle / Crematorium Zwolle
Zwolle

Crematorium Zwolle

Crematorium Zwolle

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Kranenburg in Zwolle

De comfortabele familiekamer van het crematorium Kranenburg in Zwolle straalt rust en warmte uit. De ideale plek om in besloten kring even samen te zijn voor de plechtigheid begint. De goed uitgeruste aula van het crematorium in Zwolle biedt plaats aan meer dan 450 gasten, waarvan 150 mensen een zitplaats hebben. De ruimte van het uitvaartcentrum Kranenburg lijkt royaal, maar is ook met een kleiner gezelschap toch intiem. Op zich is de aula al erg warm en sfeervol, maar het staat u vrij uw eigen persoonlijke inbreng toe te voegen. Samen met uw uitvaartleider van uitvaartcentrum Kranenburg kunt u hier het afscheid helemaal passend maken.

Bloemstuk

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium Kranenburg in Zwolle

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium Kranenburg in Zwolle voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de uitvaart zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn bij uitvaartcentrum Kranenburg 24/7 bereikbaar op 085 019 4328.

Waxinelichtjes

Ruimte voor rituelen in het crematorium Kranenburg in Zwolle

In de aula van het crematorium in Zwolle zijn ook bijna alle liturgische attributen aanwezig voor kerkelijke plechtigheden. Voelt u vrij om andere rituelen toe te passen die voor u belangrijk zijn. De lichte muur achter de baar geeft ruimte om dvd’s of foto’s te projecteren. Het crematorium Kranenburg in Zwolle beschikt over moderne apparatuur en een volledige audiostudio. Hier is ook de gelegenheid om een eigen muziekuitvoering op elpee, CD of cassette te laten horen.

Bloemstuk

Diverse consumpties in crematorium Kranenburg Zwolle

De condoleanceruimte, oftewel koffiekamer, biedt meer dan alleen koffie. Alles is in overleg mogelijk in het crematorium van Zwolle. Bekijkt u alleen vooraf even onze pakketten zodat u weet wat bij uw keuze wel of niet inbegrepen is en wat eventuele aanvullingen kosten bij crematorium Kranenburg. De ruimtes van het crematorium Kranenburg in Zwolle zijn allemaal even smaakvol en bieden een mooie ambiance voor een prettig samenzijn. Licht en kleurrijk, houten stoelen, leren banken, ronde zithoek, voldoende tafeltjes en toch bewegingsvrijheid. Bij mooi weer kan ook het terras van crematorium Kranenburg gebruikt worden.

Adresgegevens

Crematorium Zwolle

Crematorium Zwolle

Kranenburgweg 9
8024 AC Kranenburg

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy