crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Zutphen / Crematorium Zutphen
Zutphen

Crematorium Zutphen

Panorama foto van een kanaal met plein

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium De Omarming in Zutphen

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Het is alsof de wereld even stilstaat, maar toch moet er van alles geregeld worden. Bij ons bij Crematorium De Omarming vindt u de ervaring en de persoonlijke aandacht waarmee het afscheid zo geregeld wordt als u dat wenst. Het crematorium in Zutphen biedt veel mogelijkheden, met allerlei verschillende ruimtes. Zo kunt u kiezen voor een intiem afscheid in de Walburgzaal, met 35 zitplaatsen. Of de Monetzaal, die zitplaatsen voor 195 personen biedt. Moderne faciliteiten maken deze ruimtes, van het crematorium De Omarming in Zutphen compleet, ideaal voor een passend afscheid.

Bloemstuk

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium De Omarming in Zutphen

Vertelt u ons wat de uitvaart, in het crematorium De Omarming van Zutphen, voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 019 7499.

Waxinelichtjes

Beeld en geluid in het crematorium De Omarming in Zutphen

Het is mogelijk om foto’s of ander beeldmateriaal van de overledene te projecteren tijdens de plechtigheid in Crematorium De Omarming. Op een geluidsinstallatie kan eigen muziek worden afgespeeld, of een keuze uit de muziek die aanwezig is in het crematorium van Zutphen. In de Monetzaal is ook een vleugel aanwezig die gebruikt kan worden. Verder kunt u de plechtigheid, in het crematorium in Zutphen, zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Sprekers of zangers of livemuzikanten, of juist meer rust en sfeervolle muziek bij geprojecteerde beelden die voor zich spreken.

Bloemstuk

Condoleanceruimtes in crematorium De Omarming in Zutphen

Voor zowel kleine als grotere gezelschappen is altijd een passende condoleanceruimte te vinden in het crematorium De Omarming van Zutphen. Daarnaast is ook een terras aanwezig. Om na de plechtigheid, in het crematorium De Omarming in Zutphen, met elkaar van gedachten te wisselen, de opgekomen herinneringen met elkaar te delen, is het prettig om in een fijne ruimte samen te zijn. Het ruime assortiment aan drankjes en hapjes van Crematorium De Omarming is daaraan een eventuele toevoeging, maar bekijkt u eerst even wat is inbegrepen in het pakket van uw keuze. Alles is vervolgens bespreekbaar met uw uitvaartleider van Crematorium De Omarming.

Adresgegevens

Panorama foto van een kanaal met plein

Crematorium Zutphen

Voorsterallee 95
7203 DN Zutphen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy