crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Zaandam / Crematorium Zaandam
Zaandam

Crematorium Zaandam

Crematorium Zaandam

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Zaandam

De grote aula van het crematorium in Zaandam, de Liszt, biedt ruimte aan ongeveer 300 personen (150 zitplaatsen). Er valt heel veel licht door de hoge ramen en de blauwe glazen wand beïnvloedt de sfeer op een bijzondere manier. De kist en de eventuele spreker staan onder deze glazen wand en ieders blik is die kant op gericht. De intieme familieaula van het crematorium in Zaandam biedt plaats aan ongeveer 30 personen, deze kleinere ruimte heeft een warme sfeer.

Zaandam koffiekamer

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Zaandam

Vertelt u ons wat het regelen van een crematie in het crematorium in Zaandam voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Zaandam voorzijde

Beelden zeggen vaak meer… Ook in crematorium Zaandam

Natuurlijk is het in het crematorium in Zaandam mogelijk om foto’s te vertonen. We adviseren u de foto’s op een aparte USB-stick aan te leveren, uiterlijk de werkdag voor de uitvaartplechtigheid even bij het crematorium in Zaandam te testen, in overleg met uw uitvaartleider. Daarnaast is natuurlijk ook muziek erg belangrijk. U kunt uw eigen muziek aanleveren of eventueel uw keuze maken in de muziekcollectie van het crematorium in Zaandam en deze doorgeven aan uw uitvaartleider.

Zaandam aula

Persoonlijk afscheid in crematorium Zaandam

Elke uitvaart is uniek en u kunt in het crematorium in Zaandam de uitvaart zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Als u wilt, kan een klein gezelschap na de plechtigheid eventueel aanwezig zijn bij de invoer van de kist voor de daadwerkelijke crematie. Na de plechtigheid kunt u in de diverse koffiekamers van het crematorium in Zaandam met de genodigden napraten. Tijdens de condoleance kunt u koffie, thee, of fris laten serveren met een plak cake of iets anders. Ook is het mogelijk de plechtigheid ’s avonds te laten plaatsvinden. Dan zijn de mogelijkheden weer wat uitgebreider. Overlegt u dit met uw uitvaartleider en bekijk alvast onze pakketten, zodat u weet wat inbegrepen is en wat niet.

Adresgegevens

Crematorium Zaandam

Crematorium Zaandam

Wibautstraat 282
1505 HR Zaanstad

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy