crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Winschoten / Crematorium Winschoten
Winschoten

Crematorium Winschoten

Afbeelding van een bos

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Winschoten

In de loop der jaren is er veel veranderd in de manier waarop mensen dierbaren willen herdenken. Bij het in crematorium Winschoten kunt u de uitvaart geheel naar uw eigen idee invullen. Samen met uw uitvaartleider kunt u bespreken wat er mogelijk is. Bekijkt u alvast wat inbegrepen is in het pakket van uw keuze uit, zodat u een idee heeft van de kosten. De ervaring leert dat we samen met de nabestaanden altijd een mooie afscheid, in het crematorium in Winschoten, voor de overledene kunnen realiseren.

Bloemstuk

Plechtigheid in kleine kring in crematorium Winschoten

De grote aula is een sfeervolle ruimte, maar als de groep nabestaanden klein is, dan kan die ruimte te groot aanvoelen. Daarom heeft het crematorium in Winschoten onlangs een familieaula ingericht, waar u in kleiner gezelschap een mooie plechtigheid kunt organiseren. Bij een besloten uitvaart, of wanneer er niet veel nabestaanden meer zijn. Daarnaast bezit het crematorium in Winschoten over een huiskamer achtige familiekamer, deze is ingericht met natuurlijke tinten. In deze ruimte kunnen nabestaanden zich even in alle rust kunnen voorbereiden op de plechtigheid in de grote aula.

Waxinelichtjes

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Winschoten

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie re regelen, in het crematorium in Winschoten, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Bloemstuk

Herinneringen vasthouden en koesteren in crematorium Winschoten

Rouw is persoonlijk en dus voor iedereen weer anders. Meestal wordt een condoleance achteraf wel als troostend ervaren. Maar het is van groot belang dat u en uw familie zo mogelijk samen bedenken wat voor u het beste voelt. Tijdens de plechtigheid, in het crematorium in Winschoten, worden vaak herinneringen weer levend en helpt samenzijn om ze weer op een nieuwe manier vast te houden. Ook nog weken, zelfs jaren later kan met nog met een goed gevoel terugdenken aan het mooie afscheid, bij het crematorium in Winschoten, van een dierbare. Verdrietig, maar voldaan over de manier waarop het geregeld is. Wij helpen u hier graag mee.

Adresgegevens

Afbeelding van een bos

Crematorium Winschoten

Acacialaan 61
9674 AB Oost Groningen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy