crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Westerveld / Westerveld
Westerveld

Westerveld

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Westerveld, ruimte voor ieder verhaal

Tussen de dennenbomen en midden in een glooiend duinlandschap vindt u Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Het crematorium aan zee ligt achter kronkelende paden en heuvels en historische monumenten en graven. Hier is ruimte voor iedereen en ieder verhaal. Bij het crematorium in Driehuis, aan de rand van Velsen, krijgt uw overleden dierbare een hoogwaardig afscheid op persoonlijke wijze.

Een afscheid volgens je eigen waarden bij Crematorium Westerveld

Wanneer uw dierbare komt te overlijden, komt er in korte tijd veel op u af. Bij het regelen van een crematie komt veel kijken. Hoe het afscheid eruitziet en op welke manier u uw naaste wilt herdenken, is heel persoonlijk. Bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld in de provincie Noord-Holland, is ruimte voor elke wens. Van een intieme crematie in kleine kring tot een groots afscheid voor velen. Ook de monumentale ruimtes bij het crematorium aan de Duin en Kruidbergerweg verschillen in omvang en de sfeer die ze ademen. Elke ruimte kent zijn eigen identiteit, van intiem en modern tot klassiek.

Crematorium westerveld

Een crematie bij Crematorium Westerveld

Bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld kunt u de crematieplechtigheid van uw dierbare helemaal volgens eigen wens invullen. Dit kan met een intiem afscheid in kleine kring, met een groot gezelschap in een van de monumentale ruimtes of zelfs buiten in de natuur.

De herinneringen aan het afscheid van uw dierbare zijn blijvend. Daarom is er voor, tijdens en na de crematie van alles mogelijk. Van live muziek tot geprojecteerde beelden en bepaalde rituelen. De uitvaartverzorger en medewerkers denken met u mee. Samen zorgen we voor een waardig afscheid op geheel persoonlijke wijze.

Crematorium westerveld

Alle mogelijke faciliteiten bij Crematorium Westerveld

Op de dag van de dienst zijn er verschillende mogelijkheden voor ontvangst van naaste familie en gasten. De naaste familie komt samen in de sfeervolle familiekamer waar medewerkers zich over hen ontfermen. Gasten worden ondertussen verwelkomd in de ontvangstruimte. Hierdoor heeft u als familie gelegenheid om nog even in intieme kring samen te zijn.

Er zijn verschillende zalen en ruimtes waar de plechtigheid kan plaatsvinden. De Lindezaal is een intieme en eigentijdse ruimte en heeft 50 zitplaatsen, maar de bijzondere art-deco Marius Poelzaal is met 60 zitplaatsen eveneens geschikt voor een intiem afscheid. Ook de Magnolia is met 25 zitplekken een rouwkamer en ruimte voor een intieme ceremonie. Voor een grootser afscheid is er de Dudokzaal; een monumentale ruimte met 170 zitplaatsen, of de Hazelaar; een ruimte met veel licht en zitplekken voor 125 gasten. Wilt u een ceremonie buiten, dan kunt u kiezen uit de buitenaula Torenduin met 50 zitplaatsen of Vijverpark met ruimte voor 150 gasten. Kortom, ruimte voor elke wens en elk type afscheid.

 

Crematorium westerveld

Crematorium Westerveld biedt ruimte om herinneringen op te halen

Na het afscheid is er vaak gelegenheid om te condoleren of herinneringen op te halen. De verschillende ruimtes in het horecapaviljoen van Westerveld bieden voor iedere wens een passende setting. Uiteraard wordt hier koffie en thee, koek en cake geserveerd, maar indien gewenst kunt u ook genieten van een goed glas wijn of bier en hartige hapjes. En er is nog veel meer. De keuken van Westerveld kan u vrijwel alles bieden. Alles is puur, vers en ambachtelijk.

Asbestemming bij Crematorium Westerveld

Na de crematie wordt de as van uw dierbare 30 dagen bewaard. Hierna kunt u de as een laatste bestemming geven. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft gedenkmonumenten, sierurnen en asbestemmingen. U kunt de urn een mooi plekje geven in de natuur of bijzetten in een van de columbaria of in een urnengraf bij Westerveld. Ook kunt u de as uitstrooien over een van de strooivelden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de as mee naar huis te nemen of te verwerken in een mooi sieraad of een beeldje.

Meer weten over Crematorium Westerveld

Heeft u vragen over een crematie bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld of wilt u direct een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op info@crematorium24.nl of bel 085 01 6 0614 . Deel uw wensen, dan denken wij met u mee.

Adresgegevens

Westerveld

Duin en Kruidbergerweg 2-6
1985 HG Driehuis

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy