crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Westerveld / Crematorium Westerveld
Westerveld

Crematorium Westerveld

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Westerveld

In het glooiend duinlandschap vindt u Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Hier is ruimte voor iedereen en ieder verhaal. Wanneer uw dierbare overlijdt komt er in korte tijd veel op u af. Onze uitvaartverzorgers staan daarom voor u klaar. Wilt u direct contact met ons voor het regelen van een crematie bij Crematorium Westerveld? Neem dan vrijblijvend contact op via 085 01 6 0614 .

Een crematie bij Crematorium Westerveld

Bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld kunt u de crematieplechtigheid van uw dierbare helemaal volgens eigen wens invullen. De herinneringen aan het afscheid van uw dierbare zijn blijvend. Samen zorgen we voor een waardig afscheid op geheel persoonlijke wijze.

Alle mogelijke faciliteiten bij Crematorium Westerveld

Op de dag van de dienst zijn er verschillende mogelijkheden voor ontvangst van naaste familie en gasten. De naaste familie komt samen in één van de familiekamers. Gasten worden ondertussen verwelkomd in de ontvangstruimte. Hierdoor heeft u als familie gelegenheid om nog even in intieme kring samen te zijn.

Verschillende zalen

Er zijn verschillende zalen en ruimtes waar de plechtigheid kan plaatsvinden. De Lindezaal is een intieme en eigentijdse ruimte en heeft 50 zitplaatsen, maar de bijzondere art-deco Marius Poelzaal is met 60 zitplaatsen eveneens geschikt voor een intiem afscheid. Ook de Magnolia is met 25 zitplekken een rouwkamer en ruimte voor een intieme ceremonie. Voor een grootser afscheid is er de Dudokzaal; een monumentale ruimte met 170 zitplaatsen, of de Hazelaar; een ruimte met veel licht en zitplekken voor 125 gasten. Wilt u een ceremonie buiten, dan kunt u kiezen uit de buitenaula Torenduin met 50 zitplaatsen of Vijverpark met ruimte voor 150 gasten. Kortom, ruimte voor elke wens en elk type afscheid.

Crematorium Westerveld biedt ruimte om herinneringen op te halen

Na het afscheid is er vaak gelegenheid om te condoleren of herinneringen op te halen. De verschillende ruimtes in het horecapaviljoen van Westerveld bieden voor iedere wens een passende setting. Uiteraard wordt hier koffie en thee, koek en cake geserveerd, maar indien gewenst kunt u ook genieten van een goed glas wijn of bier en hartige hapjes. En er is nog veel meer. De keuken van Westerveld kan u vrijwel alles bieden. Alles is puur, vers en ambachtelijk.

Meer weten over Crematorium Westerveld

Heeft u vragen over een crematie bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld of wilt u direct een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op info@crematorium24.nl of bel 085 01 6 0614 . Deel uw wensen, dan denken wij met u mee.

Adresgegevens

Crematorium Westerveld

Duin en Kruidbergerweg 2-6
1985 HG Driehuis

Routebeschrijving
Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy