crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Weert / Crematorium Weerterland
Weert

Crematorium Weerterland

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematie in Crematorium Weerterland

Aan de rand van Weert in Midden-Limburg vindt u Crematorium Weerterland. Hier vindt u rust, ruimte en een persoonlijke benadering. Stuk voor stuk belangrijke elementen voor een waardig en persoonlijk afscheid van uw dierbare. Het afscheid nemen van een geliefde is zwaar. Bij Crematorium Weerterland krijgt u de tijd en ruimte om dit op uw eigen manier te doen.

24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614 en info@crematorium24.nl.

crematorium weerterland

Crematorium Weerterland biedt alle ruimte

In het nieuwe crematorium in de provincie Limburg, vindt u een ruim opgezette aula. De aula in het crematorium biedt zitplek aan 150 gasten op lange banken. Naast de lange banken kan het aantal zitplaatsen uitgebreid worden met 100 extra losse stoelen, waardoor er plek ontstaat voor 250 gasten. Als nabestaanden bepalen jullie zelf hoe het afscheid van de overledene eruitziet.

Naast een ruime aula, vindt u een coffe-lounge met een tuin. In deze koffiekamer kunt u na de uitvaart herinneringen ophalen en weer op adem komen. De verschillende opbaarkamers bij het crematorium bieden u de mogelijkheid om vooraf in alle rust afscheid te nemen.

crematorium weerterland 2

Begeleiden naar de ovenruimte

Indien gewenst, kunt u bij Crematorium Weerterland uw dierbare naar de ovenruimte begeleiden na afloop van de dienst. De ovenruimte in het crematorium is erop ingericht om een herinnering te maken van het laatste moment dat uw dierbare in uw midden is. Als de wens bestaat om bij de daadwerkelijke aanvang van de crematie aanwezig te zijn, kunt u dat aangeven bij de aanvraag.

Mogelijkheden voor asbestemming bij Crematorium Weerterland

Na afloop van de crematie bewaart het crematorium in de gemeente Weert de as 30 dagen. Hierna zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft asbestemming. Het is mogelijk de asbus met de as van uw overleden dierbare bij te zetten in een bestaand graf, een nieuw urnengraf of in een columbarium. Natuurlijk mag u de as ook mee naar huis nemen en deze thuis bewaren of uitstrooien op een geschikte plek. U kunt ook de as van uw dierbare uitstrooien in Het Strooibos van het crematorium. Dit is een stuk bos aan de rand van natuurgebied De IJzeren Man in Weert.

crematorium weerterland 3

Crematie regelen bij Crematorium Weerterland

Voor een afscheid met een persoonlijke benadering, bent u bij Weerterland aan de Ringselvenweg 2 in Weert aan het juiste adres. Bij het crematorium nabij nabij Stramproy, Laar, Altweerterheide, Tungelroy en Swartbroek, houdt u als familie en naasten de regie over de uitvaart. De dienst wordt volledig naar uw wens en die van uw overleden dierbare ingevuld. De uitvaartleiders zijn er om u te begeleiden.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u een overlijden te melden? Neem dan contact met ons op. Daarvoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij helpen u de crematie in Weert zo te regelen dat u er een mooie en blijvende herinnering aan overhoudt. Wij zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl.

Adresgegevens

Crematorium Weerterland

Kerkstraat 42
0000 XX Timboektoe

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy