crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Venray / Crematorium Venray
Venray

Crematorium Venray

Kerk in Venray

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematie in crematorium in Venray

In de grote aula, van het crematorium in Venray, heerst een intieme sfeer. De halfronde banken op de eerste rij voor familie en naasten voelen als een troostende omarming. Daarachter staan de stoelen ook in een halve cirkel. Iedereen in het crematorium van Venray, is gericht naar de kist en de sprekers en de beelden op de schermen aan de wand. De grijze vloer, witte wanden en veel houtgebruik vormen samen met de groene banken een warme omgeving. Het licht valt van de bovenlichten en de ramen aan de zijkant mooi naar binnen.

Bloemstuk

Woorden, klanken en beelden in crematorium Venray

In de sfeervolle aula is allerlei apparatuur waarmee sprekers duidelijk verstaanbaar zijn en beelden goed zichtbaar. Alles is tot in de puntjes geregeld in het crematorium van Venray. Hoe u de aanwezige faciliteiten wilt gebruiken is geheel aan u. Elk persoon is uniek en de manier om iemands leven te herdenken is voor iedereen verschillend. Elke familie heeft eigen rituelen, of ideeën over wat passend kan zijn bij het afscheid van uw dierbare. Rouw is heel persoonlijk en dus voor iedereen anders. Uw wensen zijn bij het crematorium in Venray altijd leidend.

Waxinelichtjes

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Venray

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie te regelen, bij het crematorium in Venray, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Bloemstuk

Napraten na plechtigheid crematorium in Venray

Met een afscheid met sprekers, muziek en beelden staat de overledene bij iedereen weer helder voor de geest. Allerlei anekdotes komen weer naar voren. Mensen willen dat graag met elkaar en met u delen. De condoleance, bij crematorium in Venray, is daar een uitgelezen moment voor. Woorden zeggen dan meer dan allerlei consumpties, maar natuurlijk kunt u ervoor kiezen uw gasten een drankje en een hapje aan te bieden. Bekijkt u rustig wat is inbegrepen in onze pakketten. Dan kunt u samen met uw uitvaartleider, bij het crematorium in Venray, altijd bespreken wat voor u belangrijk is om hierin aan te passen.

Adresgegevens

Kerk in Venray

Crematorium Venray

Spurkterdijk 40
5807 EE Boschhuizen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy