crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Veldhoven / Crematorium Veldhoven
Veldhoven

Crematorium Veldhoven

Afbeelding van een bos

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematie in crematorium in Veldhoven

In de aula van het crematorium in Veldhoven kunnen maximaal 200 belangstellenden het afscheid bijwonen, waarvan 125 gasten kunnen plaatsnemen op de frisgroene banken. De aula in het crematorium van Veldhoven heeft aan een kant een ruim vijf meter hoge glazen wand met uitzicht op de natuur. Veel daglicht en zicht op hoge dennenbomen maakt de entourage erg sfeervol. Een mooie plek om uw dierbare te gedenken.

Bloemstuk

Muziek, sprekers en beelden in crematorium Veldhoven

Een vleugel voor livemuziek, allerlei apparatuur waarmee sprekers duidelijk verstaanbaar zijn en beelden goed zichtbaar. Alles is tot in de puntjes geregeld bij het crematorium in Veldhoven. Dat zijn natuurlijk maar de randvoorwaarden. De manier waarop u ze gebruikt is geheel aan u. Elk persoon is uniek en de manier om iemands leven te herdenken is voor iedereen verschillend. Elke familie heeft eigen rituelen, of ideeën over wat passend kan zijn bij het afscheid van uw dierbare. Uw wensen zijn, bij het crematorium in Veldhoven, uiteraard leidend.

Waxinelichtjes

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Veldhoven

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie te regelen, bij het crematorium in Veldhoven, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Bloemstuk

Samenzijn na plechtigheid in crematorium Veldhoven

Met een afscheid met sprekers, muziek en beelden staat de overledene bij iedereen weer helder voor de geest. Andere herinneringen komen weer naar voren. Mensen willen dat graag met elkaar en met u delen. De condoleance, bij het crematorium in Veldhoven, is daar een uitgelezen moment voor. Woorden zeggen dan meer dan allerlei consumpties, maar natuurlijk kunt u ervoor kiezen uw gasten een drankje en een hapje aan te bieden. Bekijkt u rustig wat is inbegrepen in onze pakketten. U kunt alles bespreken met uw uitvaartleider. Samen vindt u, bij het crematorium in Veldhoven, voor alles een oplossing.

Adresgegevens

Afbeelding van een bos

Crematorium Veldhoven

Eindhovensebaan 29
5505 JA De Hoge Boght

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy