crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Veldhoven / Crematorium Veldhoven
Veldhoven

Crematorium Veldhoven

Afbeelding van een bos

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematie in crematorium De Hoge Boght in Veldhoven

In de aula van het crematorium De Hoge Boght in Veldhoven kunnen maximaal 200 belangstellenden het afscheid bijwonen, waarvan 125 gasten kunnen plaatsnemen op de frisgroene banken. De aula in het crematorium van Veldhoven heeft aan een kant een ruim vijf meter hoge glazen wand met uitzicht op de natuur. Veel daglicht en zicht op hoge dennenbomen maakt de entourage erg sfeervol. Crematorium De Hoge Boght is een mooie plek om uw dierbare te gedenken met een bijzonder afscheid.

Bloemstuk

Muziek, sprekers en beelden in crematorium Veldhoven

Een vleugel voor livemuziek, allerlei apparatuur waarmee sprekers duidelijk verstaanbaar zijn en beelden goed zichtbaar. Alles is tot in de puntjes geregeld bij het crematorium in Veldhoven. Dat zijn natuurlijk maar de randvoorwaarden voor een crematie bij crematorium De Hoge Boght. De manier waarop u ze gebruikt is geheel aan u. Elk persoon is uniek en de manier om iemands leven te herdenken is voor iedereen verschillend. Elke familie heeft eigen rituelen voor de crematie, of ideeën over wat passend kan zijn bij het afscheid van uw dierbare. Uw wensen zijn, bij het crematorium in Veldhoven, uiteraard leidend.

Waxinelichtjes

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium Veldhoven

Vertelt u ons wat de uitvaart en crematie regelen in Veldhoven bij het uitvaartcentrum voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden bij Uitvaartcentrum De Hoge Boght. Wij helpen u de uitvaart en de crematie te regelen met uw persoonlijke rituelen, bij het crematorium in Veldhoven, en zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. Onze uitvaartverzorgers zijn 24/7 bereikbaar op 085 019 2354

Bloemstuk

Samenzijn na plechtigheid in crematorium Veldhoven

Bij Crematorium De Hoge Boght is het mogelijk om afscheid te nemen in onze sfeervolle ruimtes met sprekers, muziek en beelden waarbij de overledene bij iedereen weer helder voor de geest staat. Andere herinneringen komen weer naar voren. Mensen willen dat graag met elkaar en met u delen. De condoleance, bij het crematorium in Veldhoven, is daar een uitgelezen moment voor. Woorden zeggen dan meer dan allerlei consumpties, maar natuurlijk kunt u ervoor kiezen uw gasten een drankje en een hapje aan te bieden. Bekijkt u rustig wat is inbegrepen in onze pakketten. U kunt alles bespreken met uw uitvaartleider. Samen met de uitvaartverzorger vindt u, bij het crematorium in Veldhoven, voor alles een oplossing in ons rustig gelegen crematorium en uitvaartcentrum in een bosrijke omgeving.

Adresgegevens

Afbeelding van een bos

Crematorium Veldhoven

Eindhovensebaan 29
5505 JA De Hoge Boght

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy